6 Reacties

één jaar geleden

Volgens mij is het dan het advies om met een goed mondkapje op te voeden

één jaar geleden

Toen mijn dochtertje 6 weken was had ik Corona en bijna onvermijdelijk zij daarna ook. Ze was er goed ziek van en we zijn beide (voor haar) een dag en nacht in het ziekenhuis opgenomen. Ze had vooral last van hoge koorts en een verhoogde hartslag waardoor ze ter observatie moest blijven, uiteindelijk is ze nog een week ziek geweest en daarna ging het weer beter.

één jaar geleden

Hier hebben wij met 8weken oud corona gehad. Dochter had eventjes koorts en wilde veel drinken (of het was een regeldag, kan ook). Oogde verder niet ziek en ze leek er geen last van te hebben. Ik gaf borstvoeding was ik eventjes pittig vond. Ik voelde mij 2dagen echt niet top. Wij hebben heel bewust geen afstand/mondkapjes etc toegepast. Besmetting blijft onvermijdelijk.

één jaar geleden

Reactie op Grace93

Hier hebben wij met 8weken oud corona gehad. Dochter had eventjes koorts en ...
Hier hetzelfde. Zelf hebben we hele lichte verkoudheidsklachten gehad. Ons dochtertje heeft nergens last van gehad (krijgt ook bv).

één jaar geleden

Ik ben er misschien makkelijk in, maar in het leven word je nou eenmaal eens een keer ziek. Hoe sneu het ook is voor die kleintjes, maar het is onvermijdelijk. Lopen ze het nu niet thuis op, komen ze van de opvang wel met van alles thuis. Irritant is het wel, maar ook dat overleven ze wel weer. Corona is niets meer dan een normale griep/verkoudheid voor baby’s in de meeste gevallen.

één jaar geleden

Ik ben er misschien makkelijk in, maar in het leven word je nou eenmaal een ...
Ja daar heb je zeker gelijk in. En nu ben ik nog met verlof en kan ik 24/7 voor hem zorgen. Stel hij wordt ziek op de opvang vind ik dat zieliger. Hopen dat het mee gaat vallen. 🤞🏼