5 Reacties

4 jaar geleden

Ik ga bij de ouders langs om het te vertellen, dan zijn we met 4 personen in een huis en dat mag gewoon. Voor de rest moet ik wel een paar aanpassingen doen, dus ik moet het een paar vriendinnen via de app vertellen in plaats van persoonlijk. Het is heel balen, maar even roeien met de riemen die we hebben.

4 jaar geleden

Ik zit met het zelfde maar op mijn werk. Ik werk thuis sinds vorige week en ben nu 13 weken. Ik heb geen idee wanneer ik weer op het werk kom misschien als ik straks al een dikke toeter heb. Ik wilde het 2 weken geleden persoonlijk vertellen maar manager en leiding gevende werkten toen al thuis.

4 jaar geleden

Reactie op bloemetje123

Ik zit met het zelfde maar op mijn werk. Ik werk thuis sinds vorige week en ...
Ik heb het op mijn werk (in het ziekenhuis) al verteld omdat ik graag thuis wilde werken zo veel als kan. Ik werk op een poli. Ik heb voor hun een videoboodschap in de groepswhatsapp gegooid. Heel anders dan ik me had voorgesteld en ook veel vroeger dan ik wilde maar het moest maar. Zo kut voor iedereen..

4 jaar geleden

Ik werk al 2 weken thuis, ga het vertellen zodra de ouders het weten via skype.

4 jaar geleden

Misschien kan je het met een app als Houseparty of iets anders alsnog aan de hele vriendengroep tegelijk 'vertellen' (evt op een leuke manier: beschuit met muisjes laten zien ofzo - ben zelf niet zo creatief maar verzin iets), dan zie je ook meteen de reacties. Of: wij kennen iemand die nog zeker tot september in quarantaine zit! - Huh, wie dan? - Camera op buik Ik roep maar wat. Gefeliciteerd nog trouwens ;)