Wat eten we vandaag?

Anney
één jaar geleden
Volgen
Om het toch maar even zwangerschaps gerelateerd te houden. Sinds ik zwanger ben, merk ik dat ik minder zin heb in avondeten( en koken) terwijl ik daar altijd zo erg naar uit keek. Ik ben dan ook elke dag inspiratieloos met wat we nu weer zullen eten als avond eten. Dus ben ik benieuwd wat jullie vandaag eten. Misschien kunnen we elkaar inspiratie geven en recepten met elkaar delen. Dus wat eet jij vanavond?
Dit topic is gesloten
1209 reacties
Mommy-1992
één jaar geleden
Vanavond wordt het een net bestelde pizza 😅. Ik ben kapot na middagje klussen in huis, dus vond dat een welverdiende beloning. Misschien niet het idee waar je naar op zoek bent, maar wel lekker 🤭.
MeerieVonk
één jaar geleden
Rodekool met vis en aardappels. Ik lust momenteel maar heel weinig, dus elke week eten we rode kool. 😅
Ang6
één jaar geleden
Chickslovesfood.nl supermakkelijke en sneller Recepten. Vooral makkelijk als je geen tot weinig zin hebt om te koken. Veel variatie en gezond. Ikzelf probeer altijd iets vers te koken/maken afhankelijk van werkschema van mijn vriend. Die moet soms iets makkelijks mee, maar daar zijn die recepten ook zeer geschikt voor. Kookt mijn vriend dan is het vaak makkelijk met een pakje of zakje
ckp1986
één jaar geleden
Herkenbaar. Kan mij ook gestolen worden! Maar vanavond prei schotel uit de oven op het menu waar ik zelf extra groente aan toevoeg.
EricaRS
één jaar geleden
Pasta pesto is een wekelijkse favoriet hier 🥰 ik kijk vaak op de site van lekker en simpel
Ukkie21
één jaar geleden
Fijn topic dit, ik ben ook vaak zat inspiratieloos!😅 Vanavond eten wij aardappel kroketjes uit de airfryer, een vega burger (ik eet geen vlees) met sla voor mij en rode kool voor mijn vriend (hij eet geen sla😁)! Verder deze week nog zelfgemaakte broccolisoep uit de vriezer en pasta met zelfgemaakte spinazie saus!
kiki211
één jaar geleden
Volkoren wrap met kip en gebakken champignons een rauwkost salade 😄 Herken het. Ook vaak inspiratieloos en geen zin om te koken.
Clauwitje
één jaar geleden
Mijn man kookt tegenwoordig meestal en bedenkt ook de recepten 🙏. Vanavond wordt het varkenshaas in zoetzure saus met rijst.