1029 Reacties
8 maanden geleden
@HarmonieuzeRegen
Dit is het recept, wel in het Duits.
Link is voor bereidingswijze.
https://www.instagram.com/reel/CZMCgFqK6gN/?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D
Nederlands:
330ml lauwwarm water
110ml lauwwarm melk
20 gr verse gist (halve blokje)
1 theelepel bakpoeder (ik doe altijd twee)
1 theelepel suiker
1 theelepel zout
Circa 560-580 gram bloem
Sesamzaadjes
2 eetlepels yoghurt & 1 eigeel
Alles gelijk in een mixer, doe niet te veel meel erin het moet een best plakkerige deeg zijn.
Rijzen in een warme plek voor 1 uur.
Verdeel de deeg in 2 en laat weer rusten voor 30 min (belangrijk!)
Yoghurt-ei mengsel eroverheen en vormgeven
Oven op 250 graden voor ongeveer 10-11 min
That’s it🤭

8 maanden geleden
Groenten uit de oven (gewoon wat ik in huis heb, beetje aardappelen, paprika, tomaat, ui, misschien zoete aardappel erbij, dit marineren met kruiden en olijfolie) en zalm+witte vis ik ga die denk ik gewoon in de airfryer doen
En voor onze zoontje ga ik voor het eerst linzen maken heb er zo zin in ! Ik ga alleen linzen doen met beetje tomaat en misschien een wortel erdoorheen
8 maanden geleden
Reactie op Yagir
Oehh lekker, dat wil ik ook nog steeds eens zelf maken. Kan ik morgen wel e ...
Het is echt smullen! Nee, ik haal het eigenlijk kant en klaar bij de Albert Heijn van Wahid. Ik bak ze in olie, hamburgerbroodjes, sla er op schnitzel, rode uitjes, saus en cheddar kaas (je kunt het zelf aanvullen). Even 5-10 minuten in warme oven zodat de kaas smelt. 😁














