16 Reacties

vorig jaar

Gewoon magere kwark (van de AH bijvoorbeeld) Kwestie van wennen om de pure kwark zonder smaakjes ( toegevoegde suikers) lekker te vinden.

vorig jaar

Ik gebruik vaak flavor powder van ESN. Deze zijn er in veel verschillende smaken! Maakt kwark (en andere dingen) lekker zoet en geeft het dus een lekker smaakje, voor maar een paar calorieën extra. Het is alleen even proberen wat je een fijne hoeveelheid vind (mijn tip is een klein beetje erin doen en steeds proeven. Ik gebruik het ook door het beslag van pannenkoeken, bananenpannenkoekjes, wafels, cupcakes, muffins, etc.

vorig jaar

Magere kwark met flavour drops vanille erdoorheen. Ik zou dat proberen als ik jou was. Bevat geen extra suikers en kcal maar smaakt wel naar vanille daardoor

vorig jaar

Ik zou naar de kcal kijken. Ik zie dat de Jumbo magere vanille kwark heeft die minder kcal heeft dan een magere kwark zonder smaakje en er zit ook niet meer suiker in.

vorig jaar

Reactie op Ilse25

Ik gebruik vaak flavor powder van ESN. Deze zijn er in veel verschillende s ...
Haha, hier hetzelfde! Vooral die chocola is lekker

vorig jaar

Ik neem een bakje met 2 soorten kwark gemengd. Altijd gewoon magere kwark van AH en een Optimel magere kwark smaak. Dit omdat ik kwark met een smaak echt te ongezond vind, maar alleen magere kwark niet lekker genoeg. Ik eet het trouwens altijd echt mega lekker! Appel in blokjes snijden en met rozijnen en kwark in de magnetron. Daarna de kwark erover en wat schuddebuikjes erover. Smaakt als warme appeltaart! TE lekker

vorig jaar

Ik eet tijdens het ontbijt Campina vanille kwark. Het bevat inderdaad wel wat meer kcal dan magere kwark, maar er zitten aanzienlijk meer eiwitten in. Die zorgen voor een langer verzadigd gevoel, kost meer kcal om af te breken en draagt bij aan spierbehoud. Eet daarbij chiazaadjes erdoor voor de vezels. En nectarine of aardbei en witte chocolade hagelslag voor de smaak.
Vooral geen magere producten nemen maar volle producten! Vet is lichaamseigen en je wil je lijf vertellen dat het just dat moet verbranden. Daarbij komt dat in magere producten veeeeeeel meer suiker is toegevoegd om het nog smaak te geven. Suiker is niet lichaamseigen. En slaat dus juist op. Niet de tip waar je om vroeg, sorry. 🙈

vorig jaar

Ik doe ah magere kwark met eiwitpoeder (vanille smaak). Daarin granola, fruit en toppings als cacao nibs

vorig jaar

Als je het niet lekker vindt zou ik iets anders zoeken wat je wel lekker vindt! Ik ben persoonlijk zo vaak afgevallen en aangekomen en de enige manier om echt goed af te vallen en het leuk te blijven vinden is met recepten die je lekker vindt! Als je een calorie tekort hebt en de juiste voedingsstoffen binnen krijgt kan je die vieze kwark gewoon laten staan!😋

vorig jaar

Optimel magere kwark is misschien lekker voor jou? Succes met de kilo’s, knap hoor!💪🏻

vorig jaar

Reactie op MAW178

Haha, hier hetzelfde! Vooral die chocola is lekker
Jaa, ik heb de witte chocolade en de stracciatella smaak! Doe ik ook vaak door overnight oats trouwens🥰 Heerlijk!

vorig jaar

Ik doe altijd magere kwark mengen met honing en kaneel. Ook doe ik er nog wat melk doorheen dat t niet zo’n dikke pap is. Wat granola en bosbessen doorheen 🥰

vorig jaar

Ik vind magere kwark een lastige textuur hebben. Vaak doe ik vruchten of een schepje yoghurt erbij. Iets duurder maar net zo goed als magere kwark en lekkerder: Skyr, isey skyr en Griekse yoghurt

vorig jaar

Geen, maar ik had altijd de goedkoopste van de AH (Zaanse hoeve geloof ik) en dan schepje flavor powder erin van ESN

vorig jaar

Campina vanille! Of gewoon magere zonder smaak en dan met granola (zelfgemaakt)