74 Reacties

3 jaar geleden

Werkzaam als diëtist, wisselend 24-30 uur schat ik, werk 2 avonden en maar 2,5 dag opvang nodig dus ik vind het helemaal top zo!

3 jaar geleden

Ik werk al inspecteur van bouwmaterialen. Meestal uren van 40uur zonder verplaatsingen bijgerekend. Meeste bedrijven liggen gemiddeld op een uurtje rijden van men vandaag. Kan wel zelf agenda plannen wat ik wanneer doe. En een voordeel is ook dat de bouw vaak vroeg start dus ik in de namiddag reeds klaar ben met werken.

3 jaar geleden

Ik ben leerkracht basisonderwijs en werk 40 uur. Ik ga volgend schooljaar terug naar 32 uur.

3 jaar geleden

Ik ben verpleegkundige in een verpleeghuis. Ik ga 15 februari weer beginnen, 32 uur per week. Ik ben tijdens mijn zwangerschap hier gaan werken en tijdens solliciteren al meteen aangegeven op zoek te zijn naar een plek waar ik regelmatige diensten kan draaien ivm mijn man die ook onregelmatig werkt. En omdat er zulke tekorten overal zijn namen ze het voor lief. Misschien kan je dit proberen als je niet per se bij deze werkgever wilt blijven werken. En misschien is de thuiszorg wat. Dat zijn vooral halve diensten en heb je dus meer tijd voor je kleintje.

3 jaar geleden

Ik ben sales en marketing manager bij een architectenbureau. Ik werk 32 uur. Mijn man is echter elke middag thuis met onze dochters. Dus dat is wel heel erg fijn ☺️

3 jaar geleden

i am a blessed mother and I am proud of it..love it best job ever..💕🙏

3 jaar geleden

Ik werk ook in de zorg voor 24 uur, inmiddels op een dagbesteding waardoor ik 3 vaste dagen in de week heb. Geen onregelmatige en weekenden diensten meer. Heerlijk.

3 jaar geleden

Ik werk als huishoudelijke hulp, elke ochtend van 8:30 tot 13:00, in totaal 22,5 uur. Vind het super fijn zo!

3 jaar geleden

Ik werk 36 uur in de gehandicaptenzorg, onregelmatig

3 jaar geleden

Ik ben verpleegkundige, 32uur met onregelmatige diensten (nog geen mama overigens).

3 jaar geleden

Ik werk als verpleegkundige met regelmatige diensten (07:30 tot 16:00 voor 32 uur per week. Heerlijk, die regelmaat 😁

3 jaar geleden

28 uur in de zorg met onregelmatige diensten 😊

3 jaar geleden

Werk in de zorg 24uur verpleegsomatiek met ouderen door de weeks alleen dagdiensten varieert van korte/lange diensten weekend af en toe late dienst prima geregeld mijn man werkt door de week elke dag van 17uur tot 01uur dus geen opvang/oppas nodig.

3 jaar geleden

Ik werkte voor mijn zwangerschap 40 uur in het onderwijs, ga na mijn verlof terug naar 24 uur in de week.

3 jaar geleden

Ik werk fulltime in het voortgezet onderwijs. Volgend jaar neem ik ouderschapsverlof op en zal ik 80procent werken. Daarna wil ik graag terug naar fulltime.

3 jaar geleden

Ik werk in de gehandicaptenzorg. Ook onregelmatige diensten met weekenden. Ik werk 24 uur per week. Ik vind het juist heerlijk de wisseldiensten. Helemaal omdat mijn man schilder is dus vaste dagen en tijden. Zo is de kleine het meeste bij een van ons en niet bij de oppas.

3 jaar geleden

Ik werk bij de GGD, 32uur per week, alleen kantoortijden, weekenden en feestdagen vrij :) voorheen altijd in de GGZ gewerkt en altijd onregelmatig gewerkt.

3 jaar geleden

Ik ben docent Nederlands in het VO. Werk fulltime en het plan is de jaren erop mijn PB-uren in te zetten en ouderschapsverlof op te nemen natuurlijk. Twijfel nog of ik daarna terug fulltime wil werken... 😅

3 jaar geleden

Een vraagje over ‘werken’. Op dit moment werk ik fulltime. Na mijn verlof zou ik graag 3 dagen willen werken. Krijg ik tijdens mijn verlof dan nog uitbetaald op basis van een fulltime baan of gaat vanaf het verlof al meteen de nieuwe (3 dagen) werktijdfactor in? Ik werk in het speciaal onderwijs

3 jaar geleden

Reactie op Sille123

Een vraagje over ‘werken’. Op dit moment werk ik fulltime. Na mijn verlof z ...
Het hoort berekend te zijn op vijf dagen 😄.