1002 reacties

2 maanden geleden

1e 🤣 Ik mag volgende week beginnen met babyzwemmen met dochter. Heb er zo'n zin in!!

2 maanden geleden

Reactie op Ovenkoekje

1e 🤣 Ik mag volgende week beginnen met babyzwemmen met dochter. Heb er zo ...
Veel plezier! Voor je het weet gaan ze alleen naar zwemles 🥲

2 maanden geleden

Over zwemles gesproken. Welke idioot heeft het bedacht om een wachtlijst voor oordoppen op maat te maken? Wachtlijst duurt 4 weken 😅. En vervolgens moet je ook nog 4 weken wachten tot de doppen er zijn. Terwijl als je het in het ziekenhuis laat doen je het gelijk mag meenemen en de wachttijd is maar 2 weken, maar je moet bekend zijn bij de KNO-arts. Leg maar uit aan een kind van 5 waarom ze oorpijn heeft na het zwemmen zonder zwemangst te ontwikkelen 🥲. Ze is nu dol op zwemmen.

2 maanden geleden

In de afgelopen 5 weken heb ik aaneengesloten gehad; zware griep, toen dat 1 dag voorbij was werd ik ongesteld (ik heb endometriose dus heel pijnlijk), vervolgens direct daarna zware hersenschudding door een klap, toen twee verstandskiezen die verkeerd doorkwamen en door de kaakchirurg meteen verwijderd moesten worden en nu heb ik een pijnlijke blaasontsteking. Dit gaat top.

2 maanden geleden

Vanmorgen 3 kwartier bij de huisarts gezeten met m'n 3 jarige dochter voor een zondags armpje 😩 4 pogingen gedaan door een huisarts in opleiding die kreeg 'm niet terug op z'n plek daarna een andere huisarts die kreeg hem er na flink wringen weer in. Dit is al de 7e x in 6 maanden tijd😩 het is zo ontzettend zielig elke keer als mijn dochter naar de huisarts moet zegt ze nee mama ik wil niet de dokter doet mij pijn🥺

2 maanden geleden

Reactie op labelle

In de afgelopen 5 weken heb ik aaneengesloten gehad; zware griep, toen dat ...
Wat zul jij een behoefte hebben aan je gewoon weer je fitte zelf te voelen!! Beterschap 💐

2 maanden geleden

Reactie op ellem91

Vanmorgen 3 kwartier bij de huisarts gezeten met m'n 3 jarige dochter voor ...
Jeetje arm kind. Ik had na 1x gezegd haal de huisarts er maar bij. Kind vind het al niet leuk. Opzich niks mis met dokters in opleiding die moeten ook leren, maar als een kind al niet graag naar een dokter gaat dan is 1x proberen al goed genoeg. Moeten ze maar accepteren. Kunnen ze niet is doen voor dat armpje?

2 maanden geleden

Reactie op riette97

Jeetje arm kind. Ik had na 1x gezegd haal de huisarts er maar bij. Kind vin ...
Klopt ze vind het niet leuk maar pijn doet het sowieso als ze 'm niet terug zetten doet het ook pijn en beweegt ze haar arm niet of ze krijst het uit van de pijn 😩 het is echt een handigheid om 'm terug op z'n plek te krijgen en het lukt veel huisartsen de 1e keer niet. Ze draaien haar arm zover als mogelijk naar buiten en weer naar binnen dan word met kracht haar arm gebogen en dan hopen dat ie terug schiet. Is heel naar om te zien maar ze kunnen er niets aan doen het laatste stukje van de ellepijp schiet als 't ware net voor het elleboog gewricht en dit word stugger naarmate ze ouder worden.

2 maanden geleden

Waarom zegt iedereen voor je bevalt “lekker doen wat goed voelt, jij weet het beste wat je kindje nodig heeft” totdat het zover is, je kindje geboren is en je een grens aangeeft en iedereen ineens denkt dat zij het toch wél beter weten 🫣.. ik hou heel veel van mijn familie maar als het 30 jaar geleden is dat je een baby kreeg gaat er toch wat kennis verloren met de tijd.

2 maanden geleden

Ik moet toch echt een keer naar de tandarts nu, maar ik schijt zeven kleuren. Ben twee jaar geleden ofzo weleens bij een zogenaamde angsttandarts geweest maar dat wijf sprak geeneens een woord Nederlands (woonde hier net een half jaar vanuit Portugal), en ze riep alleen maar dat ik een verdoving moest nemen. Ja zo kan ik het ook, noem jij jezelf een angsttandarts??!! Ik wil geen troep in me lijf als het niet nodig is. Een echte angsttandarts zorgt dat ik me op mn gemak voel en braaf blijf liggen, zonder troep in me bek. Ben voor die verdovingsprik trouwens nog banger dan een gaatje boren, maar goed. Doet me denken aan m'n bevalling toen de vk's me 'overhaalde' voor een ruggenprik. Tot op de dag van vandaag spijt van (met de nodige redenen). Fucking boos van. Zo da's eruit.

2 maanden geleden

Reactie op VTM2022

Waarom zegt iedereen voor je bevalt “lekker doen wat goed voelt, jij weet h ...
AMEN

2 maanden geleden

Ik moet echt even klagen vandaag.. Vannacht sinds 3 uur wakker, omdat mijn zoontje van 4 weken alleen wil slapen als hij op me ligt, dus dan durf ik niet te slapen. Vervolgens ‘s morgen een hele heftige migraine aanval die niet wilde stoppen. Ondertussen had m’n zoontje van 15 maanden bedacht dat vandaag de ideale dag is om bij alles te schreeuwen en zich huilend op de vloer te gooien. Daarna heeft ie besloten om de drinkbak van de hond tot twee keer toe over zich heen te gooien. Toen besloot hij dat hij eindelijk wilde lopen, maar wel op de bank, waardoor hij er vanaf viel, uiteraard op z’n hoofd (gelukkig niet erg) Ook moest k voor m’n vader een nieuwe telefoon installeren met ingewikkelde apps voor zijn diabetes die uiteraard niet werkte. Zoontje van 4 weken nog steeds hele dag van slag en huilen en last van z’n reflux.. Pffff is het al bedtijd?

2 maanden geleden

Jurken zijn mijn favoriet, maar waarom is er dit seizoen nou nauwelijks een jurk te vinden die mij mooi staat? Zo erg is mijn lichaam niet veranderd na deze zwangerschap, die schade is de vorige keer al aangericht en een jaar geleden kon ik nog genoeg leuks vinden.

2 maanden geleden

Fijn hoor, van die idioten die nu nog vuurwerk gaan staan afsteken om 23.15. Tot 3 keiharde knallen toe. Ik zit al weer 2 uur met een klaarwakkere, want wakker geschrokken, dreumes😢

2 maanden geleden

Wat ik er echt wel uit wil gooien……. Dat ik m’n werk soms zat ben en over nadenk om iets anders te gaan doen. Maar dan komt weer het feit wat wil ik en wil ik daarvoor m’n vaste contract opgeven

2 maanden geleden

Lekker begin van de ochtend 😴. Wekker gaat h7 want rond 7 uur komt er een klant. Eerst ben ik op me telefoon bezig zak nog beetje weg zet ik muziek door het hele huis aan🥲. Gelukkig sliep de baby door en kleuter is uit logeren. Vervolgens is er geen brood/yoghurt in huis dus nu ontbijt ik met een pannenkoek (ik houd niet ban pannenkoeken). Owh en als laatste hebben we een nieuwe koffiemachine. Hebben we geen melk dus kan geen cappuccino maken 🥲. Belooft een heerlijke dag te worden. Laat ik maar beginnen met een boodschappen lijstje maken voor het wc papier op is 😅

2 maanden geleden

Even klagen. Kind 2 weken niet bij de opvang geweest en volledig van de verkoudheid af, zowel hoesten als neusverkouden. Kind 1 keer geweest weer deze week en weer verkouden en volop hoesten. Aaargh En toch, ik ben heel blij met het kdv en de lieve dames die er werken. Ik zie aan mijn zoontje dat hij enorm geniet. Kijkt mij vragend aan met ophalen wat ik kom doen en lacht naar de leidsters 🥲

2 maanden geleden

Reactie op moon86T

Wat ik er echt wel uit wil gooien……. Dat ik m’n werk soms zat ben en over n ...
Dit had ik ook, begin vorig jaar, en die wens heb ik uiteindelijk omgezet in actie: sinds juni werk ik voor mijzelf als freelance Virtueel Ondersteuner. Ik bepaal zelf welke werkzaamheden ik uitvoer, welke dagen ik werk en wat ik daarvoor vraag. In het begin natuurlijk super spannend en onzeker maar ik ben er een stuk gelukkiger van geworden, en nu een half jaar verder heb ik een ‘normaal’ inkomen! Laat je nooit vasthouden in iets wat je niet leuk vindt door bepaalde zekerheden zoals een vast contract, daarvoor is het leven echt te kort.

2 maanden geleden

Liefste bestie, ik heb je heel graag, maar ik vind het niet fijn als jij en je partner (met je honden) blijven slapen. Jullie ruimen nooit wat op en laten jullie afval steeds achter 😳 deze keer hebben jullie honden ook dingen stuk gemaakt, ook dat ruimen jullie niet op. Excuses heb ik ook niet gekregen ☹️.

2 maanden geleden

Jarenlang gebuffeld in k*banen bij werkgevers die zich niet aan afspraken houden. Bij elkaar (met pauzes) al twee jaar aan het proberen. Net begonnen bij mn droombaan en *poef* zwanger. Zucht...