3 Reacties

één jaar geleden

Ik volg even. Want lijk hetzelfde te hebben! Hier is ie gelukkig pijnloos en dus heb ik het maar laten zitten. Wil morgen toch eens aan de verloskundige vragen wat die verstandig vinden..

één jaar geleden

Ik had een stukje wild vlees daar. Precies een soort flapje ook. Op mn knieën op tafel (als je denkt dat bevallen of een uitstrijkje ofzo gênant is… dit vond ik x10 😅) verdoving er in (au!!!) en toen is het weggebrand. Herstel niet noemenswaardig. Wel rustig afvegen ivm korstje, maar kon na week weer normaal. Geen idee of het echt vergelijkbaar is, maar ik vond het (achteraf) niet noemenswaardig. Klein weekje onhandig en nu al maanden geen last meer. 1000% de moeite waard

één jaar geleden

Hoi! Ik werk op de poli dermatologie en we zien regelmatig mensen met deze flapjes, ofwel marisken. Deze zijn onschuldig maar natuurlijk wel vervelend. Ze zijn in principe in 20 min weg te halen, dan worden ze indd weggebrand zoals Ankie beschreef. Bij ons op de zij, met je bil omhoog gehouden. Op andere plekken op zn doggy 🤣 Herstel gaat vrij snel.