4 Reacties

3 jaar geleden

Wij hebben goede afspraken gemaakt met onze ouders en mijn zus. Zij vermijden echt elk risico en mogen daarom langskomen wanneer ze willen en de baby vasthouden. Voor alle andere mensen ontvangen we 1 huishouden om de 2 of 3 dagen en moeten ze allemaal een mondmasker op, desinfecteren bij de deur en niet de baby vasthouden. Wij hebben er vertrouwen in dat dit zo goed moet komen 💯

3 jaar geleden

Wij hebben de eerste weken alleen opa en oma laten komen en broers/zussen die geen klachten hadden of in contact waren geweest met mensen die corona hadden. Mijn schoonzus werkt bv in een verzorgingstehuis en stond op de covid afdeling, ondanks dat ze geen klachten had mocht zij van ons niet komen. Verder doen wij de eerste 4 weken geen bezoek. Dit is op aanraden van het ziekenhuis waar de kleine is geboren. Ik merk dat ik echt voorzichtig ben. Niemand weet nog wat de lange termijn effecten zijn en wat het met baby's (ontwikkeling doet. Na 4 weken mogen van ons beste vrienden komen en als dat goed gaat en voelt breiden we dat uit..

3 jaar geleden

Oh ja en alleen opa en oma mogen hem even vasthouden, verder afstand houden..

3 jaar geleden

Reactie op Kimxxb

Wij hebben goede afspraken gemaakt met onze ouders en mijn zus. Zij vermijd ...
Ik denk dus ook over opa's oma's ooms tantes dat zij ook gewoon extra voorzichtig moeten zijn als ze bij ons op kraamvisite willen komen. Maar vind het lastig om dat te zeggen en daarnaast kun je dat toch niet controleren.