15 Reacties

vor einem Jahr

Bij mijn dochter haar kinderopvang nemen ze de kids gelijk mee als ze aan het werk gaan. Kan dat bij jou niet?

vor einem Jahr

Ik neem onze dochter gewoon mee en ook weer mee naar huis?

vor einem Jahr

Je kunt hem toch zelf brengen en halen op het moment dat je aan het werk gaat? Of zitten jullie op een andere locatie?

vor einem Jahr

Reactie op Suusrp

Je kunt hem toch zelf brengen en halen op het moment dat je aan het werk ga ...
Mijn zoontje mag niet op dezelfde groep en dezelfde locatie weet ik eerlijk gezegd niet. Maar ik werk dezelfde tijden dus ik vroeg me even af hoe het in praktijk gaat.

vor einem Jahr

Reactie op BabyMaehley

Bij mijn dochter haar kinderopvang nemen ze de kids gelijk mee als ze aan h ...
Moet ik even nagaan, ik heb morgen een gesprek maar ik was benieuwd

vor einem Jahr

Bij ons mogen kinderen niet op dezelfde groep, maar wel op dezelfde locatie. Heb voor meerdere organisaties gewerkt, en nog nooit meegemaakt dat kinderen niet op dezelfde locatie mogen zitten. Dus zou het zeker navragen hoe het zit! Mijn kleine gaat dadelijk ook gewoon met mij mee naar dezelfde locatie en ik zal gewoon niet of zo min mogelijk de groep op lopen waar hij zit. 🤗

vor einem Jahr

Ik heb er bewust voor gekozen hem niet mee te nemen maar veel collega’s van me doen het wel. Die brengen hun kind gewoon aan het begin van de dienst weg en halen hem op na hun dienst. Vrij makkelijk.

vor einem Jahr

Ik werk ook in de kinderopvang op de groep van 2-4. Mijn dochtertje gaat naar de groep van 0-2 ! Ideaal

vor einem Jahr

Gewoon even navragen hoe het praktisch in elkaar zit inderdaad. Als je kind mee mag naar jouw organisatie dan zal het vast wel haalbaar zijn. Ik heb 2 van onze 3 kinderen in eigen groep gehad en nu ons vierde kindje mag ik op mijn nieuwe werk ook in mijn eigen groep hebben. Heel fijn!

vor einem Jahr

Ik werk ook op de opvang van mijn zoontje, maar dan een andere locatie. Ik breng hem naar de ene voor mijn dienst en haal op daar op na mijn dienst. Ze houden hier rekening mee in het rooster, ik kan dus bijvoorbeeld nooit openen om 7 uur of sluiten om 18 uur, omdat ik dan buiten openingstijden m'n kind zou moeten halen en brengen. Als je je kind naar dezelfde organisatie mag brengen dan lijkt het me normaal dat ze hier rekening mee houden.

vor einem Jahr

Reactie op Toulie

Gewoon even navragen hoe het praktisch in elkaar zit inderdaad. Als je kind ...
Ben echt benieuwd, gingen jou kinderen niet aan je plakken dan? Bij ons moeten de kinderen van medewerkers naar de andere locatie, maar eens in de zoveel tijd komt het toch wel eens voor dat je op dezelfde locatie bent. Draaaaaama met mijn zoontje, zodra hij me ziet is het brullen brullen brullen 😅

vor einem Jahr

Reactie op Lariesadelfgoew

Ben echt benieuwd, gingen jou kinderen niet aan je plakken dan? Bij ons moe ...
Haha, ik heb ze alleen tot ongeveer 1 jaar bij me gehad. Voor mij wel vermoeiend maar het voelde als een luxe omdat ik, ondanks dat ik werkte, toch bij ze kon zijn. Ik kan me voorstellen dat een peuter aan je gaat hangen. Ik ga het meemaken want deze groep gaat een verticale groep zijn😁 maar hier in België gaan ze op 2,5jr al naar school, ik zal het overleven😅

vor einem Jahr

Hoi ik werk zelf op de BSO 15 min van woonplaats. Ellis gaat in t lokaal naast mijn bso naar t kdv. Niet in eigen woonplaats door onze werktijden. Ik werk vaak tot 18:30u en kan dan niet op diezelfde tijd in eigen woonplaats haar ophalen, haar papa werkt wisselende tijden en vaak tot 20u. Voordelen: Ik kan altijd even spieken wat ze doet. Als collega twijfelt kan ze altijd vragen hoe en wat. Nadelen: Ze is nu eenkennig en als ze me ziet krijst ze alles bij elkaar. Ik sta nooit "uit" als mama. Ik hoor haar gekrijs(doet ze niet vaak) tot in mijn eigen lokaal.

vor einem Jahr

Bedankt voor alle antwoorden!!! Ik ben er erg mee geholpen ☺️