96 Reacties

één jaar geleden

Erg hardnekkkig helaas 😢 Heb er ook al jaren last van. Dan gaat het even goed en als het terug komt ben je weer jaren bezig. Ik zie dat je heel veel geprobeerd hebt, maar ga je ook naar de pedicure? Die van mij haalt dan een laagje van m’n nagel af zodat de tinctuur die ik bij haar koop weer door de nagel dringt. Je kunt bij de pedicure ook een test laten doen welke schimmel het is zodat je gericht kan behandelen. Zou wel even een goede zoeken en eerst informeren of ze dat allemaal doen.

één jaar geleden

Ik heb een lichte vorm van kalknagels. Afgelopen zomer heb ik voor het eerst gellak gedaan. Bij een teen hebben ze zelfs een stukje kunstnagels verwerkt (dit heeft ongetwijfeld een andere naam). Ik was heel blij met het resultaat en heb het idee dat mijn nagel mooier er onder is gegroeid. Dit lost het probleem niet op, maar geeft je misschien wel voldoende zelfvertrouwen om met blote voeten de zomer in te gaan.

één jaar geleden

Dit schijnt goed te zijn. Zelf niet gehad of geprobeerd. https://onycostoppro.com/onycostop/w/index.php?lang=nl&utm_source=GSN&utm_medium=GSN&utm_campaign=GSN&gclid=Cj0KCQiAsdKbBhDHARIsANJ6-jf1xkSdKM0GKDKMk-7x1WDLCiR6AtxSmxy_zLJbj2KSyyW7MMJy0CwaAsXfEALw_wcB

één jaar geleden

Als je al zoveel geprobeerd hebt, lijkt het erg lastig eraf te komen. Het is een schimmel die onder je nagel slaat en dan de ellende verzorgd. Ik werk als drogist en adviseer altijd, als meer dan 10% van je nagel besmet is. Om naar de huisarts te gaan. Maar ook dat helpt zo te lezen niet. Heel vervelend, maar laat je er niet teveel door beperken. Je hebt er alles aan gedaan

één jaar geleden

Mijn pedicure zegt dat appelazijn goed werkt. Nog niet geprobeerd

één jaar geleden

Reactie op M30

Mijn pedicure zegt dat appelazijn goed werkt. Nog niet geprobeerd
Ik werk in de zorg en wij gebruiken ook appel azijn

één jaar geleden

Reactie op joejoeee1993

Ik werk in de zorg en wij gebruiken ook appel azijn
Wij ook

één jaar geleden

Mijn oma had het ook vreselijk, jarenlang. Die is ooit vicks vaporub erop gaan smeren en toen verdween het!

één jaar geleden

Ik heb dit spul van mijn pedicure gekregen en de kalk is al uit de onderste helft van m'n tenen getrokken. Ik hoop dat als ik het lang volhoud het ook echt weggaat 🤞 https://www.bol.com/nl/p/hfl-laboratories-solution-spray-kalknagel-spray-schimmelnagel-spray-nagel-verzorging-50-ml/9300000087376433?referrer=socialshare_pdp_androidapp

één jaar geleden

Geen tips mbt de nagels. Als ik je laatste zinnen lees raakt het me wel dat je het strand/zwembad vermijdt vanwege je nagels en dat je het mist. Gun je zo om daar heen te gaan, ook met hoe je nagels er nu uit zien. Weet niet wat je kan helpen, de gelnagels wat iemand beschreef, waterschoenen aan of gewoon gaan met je nagels zoals ze zijn (als ik lelijke nagels zie bij anderen dan ben ik dat na 5 min écht al weer vergeten )

één jaar geleden

Reactie op Yvonne18

Ik heb dit spul van mijn pedicure gekregen en de kalk is al uit de onderste ...
Ik heb dit besteld en vandaag voor het eerst gebruikt. Ik hoop dat het werkt! Bedankt voor de tip in elk geval

één jaar geleden

Reactie op Yvonne18

Ik heb dit spul van mijn pedicure gekregen en de kalk is al uit de onderste ...
Ja dit werkte bij mij ook goed!

één jaar geleden

Reactie op Yvonne18

Ik heb dit spul van mijn pedicure gekregen en de kalk is al uit de onderste ...
Ik heb ook echt lelijke nagels. Vroeger alles al geprobeerd, inclusief de pillen en helaas weer erg terug gekomen, alle nagels aangetast. Na jaren verschillende dingen te hebben geprobeerd heb ik het maar opgegeven, en besloten straks als de borstvoeding klaar is maar weer aan de pillen te gaan. Maar ben er erg huiverig voor, mijn moeder heeft daar ernstige leverproblemen door gekregen. Dit spul alleen nog nooit van gehoord, dus wellicht nog een laatste poging om te proberen het zonder pillen op te lossen. Iemand enig idee of dit in combi met bv kan? Of dat er nog andere waarschuwingen zijn?

één jaar geleden

Ow en TS, ik snap je helemaal. Ook ik wil eigenlijk niet buiten lopen, of met blote voeten. Ik schaam me kapot. Naast kalknagels ook nog eens droge voeten en om de haverklap voetschimmel, dus ik negeer mijn voeten het liefste compleet. Al vanaf kinds af aan me kapot geschaamd buiten, maar wel met pijn en moeite besloten me erover heen te zetten. Anders doe je jezelf echt tekort!!! Gewoon blik op oneindig, schouders recht en gaan! Ik gun het je zo. Wat mij ook echt geholpen heeft, is een goede pedicure. Elke 5 weken vijlt zij ze helemaal bij, waardoor die rare vormen in ieder geval er zoveel mogelijk uit zijn. Wellicht is dat nog een idee om te doen. Het helpt niet om de nagel gezonder te krijgen, maar voor zelfvertrouwen doet het heel veel! (En dat betekent dus ook dat ik er zelf helemaal niet meer naar om hoef te kijken, vind ik ook wel prettig!)

één jaar geleden

Reactie op Emmetje83

Ik heb ook echt lelijke nagels. Vroeger alles al geprobeerd, inclusief de p ...
Ah, ik heb even verder gekeken dan mijn neus lang is 🤭 en het kan met bv. Ik ben een beetje sceptisch, ook doordat ze zo vaak de term cosmetisch enzo gebruiken, maar ga het kopen en proberen. Nu nog zelf zorgen dat ik het in mijn systeem krijg om 2x per dag te doen 😩

één jaar geleden

Ik ga sindskort naar een pedicure (nu 2x geweest), zij vijlt eens in de 6 weken de nagels dunner. En ik doe 2 maal daags natuurazijn op de nagels. Bij de kleine teentjes zie ik zeker verbetering, maar de grote teen bijv nog niet echt. Vind wel dat het geheel er wat netter en verzorgder uitziet door de pedicure, maar de verkleuring zie je natuurlijk nog wel en tis echt nog lang niet weg. Ik ga dit tot de zomer iig proberen. Ivm zwangerschap weinig andere opties :) Laseren heb ik tijdje overwogen, maar het succespercentage ligt veel lager dan men beweert (eerder 60% ipv 75/80%). Ik vind het te duur die gok te nemen en ik begreep dat t daarna alsnog terug kan komen.

één jaar geleden

Probeer eens een tijd ouderwetse dampo 2x per dag. Ik werk in een drogist en vaak geadviseerd en goed resultaat

één jaar geleden

En; ontzuren .. alka thee + tabs

VRIEND

één jaar geleden

Mijn moeder heeft ook altijd last gehad van 1 nagel. Volgens mij werkt lazeren goed!

één jaar geleden

Ik had ooit ergens gelezen dat vijlen + listerine voetenbadje helpt. Misschien het proberen waard?