9 Reacties

één jaar geleden

Hebben ze je bloed gecontroleerd? Eet je goed?

één jaar geleden

Hoe snel ben je gestopt met borstvoeding? Je jongste is pas 5 weken dus het zou heel goed bij het ontzwangeren kunnen horen. Maar zou zeker even je vk bellen. Klinkt niet helemaal normaal. En indd bloedgeprikt?

één jaar geleden

Dit keer nog geen bloed geprikt maar beide andere keren ben ik helemaal binnenste buiten gekeerd. Bloed was steeds goed. Wel lage bloeddruk. Het gekke is ik eet goed en gezonde dingen. Ik slaap prima. Ik doe zelf de laatste voeding om 23 uur ofzo en me vriend doet dan om 1 uur een flesje, en ik weer om half 6. Nu vannacht heeft ze een drama nacht met alleen maar huilen en wakker zijn, maar dat is eigenlijk pas de tweede keer in haar leventje dat het zo gaat.

één jaar geleden

Hoe snel ben je gestopt met borstvoeding? Je jongste is pas 5 weken dus het ...
Oh en ik ben bij de jongens steeds heel rustig aan gestopt. Elke 3 a 4 weekies een voeding er af. Bij de jongste ging het misschien iets sneller omdat hij zelf niet meer wilde.

één jaar geleden

Verloskundige gesproken en ze herkent het niet echt. Vrouwe reageren wel is heftig op hormonen maar niet zo heftig. Weet ff niet meer wat ik er mee moet. Hier zo te zien ook geen herkenning

één jaar geleden

Maar deze symptomen kunnen toch deels komen van je lage bloeddruk? Er hoeft natuurlijk niet maar 1 oorzaak te zijn.

één jaar geleden

Vitaminen laten prikken, deze klachten kunnen horen bij vitamine b12 tekort en vitamine D. Bij bloedonderzoek vergeten ze dit nogal eens. Vaak na een zwangerschap wordt een tekort hierop vastgesteld, omdat alle reserves zijn gebruikt tijdens de zwangerschap. Ik weet niet of je extra vitaminen slikt, maar dan zou ik daar een aantal weken mee stoppen alvorens het bloedonderzoek, anders krijg je geen goed beeld.

één jaar geleden

Maar deze symptomen kunnen toch deels komen van je lage bloeddruk? Er hoeft ...
Ja dat zou wel kennen idd. Maar ik vind het zo gek dat het 3 x allemaal precies tegelijk ontstaat . Daardoor denk ik dat het met elkaar te maken heb

één jaar geleden

Reactie op Twinkl

Vitaminen laten prikken, deze klachten kunnen horen bij vitamine b12 tekort ...
Vitaminen zijn destijds wel gecheckt en was helemaal goed. Ik zal nu eens stoppen met bij te slikken en kijken over een paar weekies. Bedankt voor de tip!