179 Reacties

7 maanden geleden

Ja hoor! Ik let weer op mn eten met weight watchers 😁

7 maanden geleden

Reactie op SweetCherry

Ja hoor! Ik let weer op mn eten met weight watchers 😁
Ik ben daar al eens 30 kilo mee afgevallen! Maar kan uit mn hoofd punten tellen dus doe het nu op eigen kracht haha. Hoe gaat het tot nu toe bij jou?

7 maanden geleden

Ik ben nog niet bezig, maar wil heel graag!! Ook wil ik weer sporten erbij, ipv alleen sponseren. Bij mij gaat het om 5 kilo / beter in mijn vel zitten.

7 maanden geleden

Ik was voor mijn zwangerschap flink aan het afvallen( zat op -10 kg) en wil dit nadat de kleine in november geboren is weer terug oppakken, deels op eigen kracht, met wat handvatten van de dietist die voor mij werken. Wat bij mij heel erg werkte was switchen van product: bijvoorbeeld de normale cruesli naar de geroosterde muesli van de ah waar veel minder suiker in zat en van griekse yoghurt naar magere kwark. Ook het toevoegen van fruit aan het ontbijt en extra groente bij de lunch en avondeten. Maak ook vooral een motivatielijstje met waarom je graag de 25 kg af zou willen vallen, welke je er bij kunt pakken als het even wat minder gaat, zodat je echt weer weet waar je het concreet voor doet. Veel succes en you can do it! 💪🏻

7 maanden geleden

Hoor goede verhalen over project gezond. Lekkere recepten en al een balans ingebouwd dat je af en toe wat snackt. Vrouw van een collega was 17 kilo kwijt hierdoor

7 maanden geleden

Reactie op Mamavanmini

Ik was voor mijn zwangerschap flink aan het afvallen( zat op -10 kg) en wil ...
Oeh! Die vervangende producten zijn echt goeie tips. Ik denk vaak dat ik goed bezig ben, maar ondertussen met mn griekse yoghurt met cruesli maar dat is dus helemaal niet zo. Mocht je er nog meer hebben, kom maar door. Ik wil ook afvallen, na 1,5 jaar na de bevalling wil ik er echt graag 5-10 kg af maar met name beter in mn vel zitten. Ik overweeg ook n sportschool met opvang.

7 maanden geleden

Reactie op Thee met chocola

Hoor goede verhalen over project gezond. Lekkere recepten en al een balans ...
Ja dit werkt ook echt! Ik maak nog steeds de losse recepten, puur omdat ze lekker zijn 😁

7 maanden geleden

Ik wil eigenlijk ook 🙈 ik wil niet veel kwijt, maar 3 kilo. Mag ik dan alsnog joinen? 😅 Ik ga het doen met intermittent fasting. Heeft mij in het verleden ook echt geholpen :) toen verloor ik in 3 maanden tijd heel rustig 3 kilo. Daarna werd ik zwanger. Nu na de zwangerschap lichter dan voorheen, maar nog net niet op mijn streefgewicht :/ Ben ook echt aan het schransen de afgelopen weken. Wat de post-bevalling periode wel niet met je kan doen.. Wil het nu weer oppakken!! Voelde me ook super energiek toen ik de vorige keer aan intermittent fasting deed!

7 maanden geleden

Reactie op inimini2

Oeh! Die vervangende producten zijn echt goeie tips. Ik denk vaak dat ik go ...
Nog wat tips, die misschien heel erg voor de hand liggen: Magere vleeswaren en niet te veel. 30+kaas ipv 48+ kaas. 100% pindakaas. Volkoren varianten voor wraps, pasta, brood etc. De tip die verder nog voor mij werkte was om wel elke avond iets lekkers bij de koffie te nemen, maar dan moest het wel echt qua een cijfer een 9 of een 10 zijn. Ik ben gek op chocolade en had dus die tiny tony's in huis gehaald en dat lukte me dan aardig om me aan die portiecontrole te houden.

7 maanden geleden

Ik ben al even bezig..! Ik wil ook behoorlijk wat kilo’s nog kwijt en heb meerdere diëten gedaan in het verleden .. o.a. weight watchers, koolhydraatarm etc. Ging perfect, maar als ik ook maar iets van het programma afwijk, gaat het gelijk de verkeerde kant op. Met dat in mijn hoofd heb ik nu dus kleine aanpassingen gemaakt. Bewust kiezen voor gezond of soms minder gezond, en gelukkig vind ik alleen water drinken geen probleem, kan ik prima zonder teveel suikers en heb ik vooral de porties op mijn bord met het avondeten wat kleiner gemaakt. Ik ga traag en gestaag (is sowieso lastig afvallen met Pcos) maar verlies ongeveer 1 kilo per maand en ik ben nu 10 maanden bezig.. en ook 10 kwijt 😁 iets wat voor mij dus heel goed vol te houden is en (hopelijk) ook blijvend, omdat ik ook gewoon slechte keuzes mag maken en daardoor niet gelijk terug bij af ben 😬 Ohja en mijn tip ook om de weegschaal wat te vermijden.. niet meerdere keren per week er op, maar echt maar om de week of het liefst 1 keer per maand, maar dat vind ik zelf echt heel moeilijk 😅

7 maanden geleden

Reactie op Mamavanmini

Ik was voor mijn zwangerschap flink aan het afvallen( zat op -10 kg) en wil ...
Ja absoluut! Ik wissel alles om naar mager/light als ik probeer af te vallen: - fetakaas - mozerella - kaas - mayonaise - yoghurt - melk - drink alleen light producten - smeerkaas - bak/smeerboter - alles volkoren - mager gehakt - magere filet americain Ga zo maar door!

7 maanden geleden

Ik wil eigenlijk ook 🙈 ik wil niet veel kwijt, maar 3 kilo. Mag ik dan als ...
Tuurlijk! Alleen voor mij is 3 kilo dan weer een eitje, dat ben ik in 1-2 weken kwijt 🫣 ga er vanuit dat je geen gigantisch over gewicht hebt maar gewoon op je streefgewicht wil komen?

7 maanden geleden

Reactie op Esth-R

Ik ben al even bezig..! Ik wil ook behoorlijk wat kilo’s nog kwijt en heb m ...
Ja dat is het lastige he! Ik vind weight watchers tot nu wel het meest haalbare omdat het een levensstijl wisseling is. Maar ga hun potje niet meer spekken. Alleen de reden dat je (algemeen) te zwaar bent is vaak dat je ongezond eet + snel aankomt, dus ga je weer slechter eten kom je dus ook weer snel aan. Daarom is het een levenslange gevangenis straf, ben je eenmaal op gezond gewicht is dit geen kadootje, daar moet je voor werken. Spreek voor mezelf maar misschien herken je het haha

7 maanden geleden

Wie van jullie is er bekend met het ketogeen dieet?

7 maanden geleden

Hier iemand die 30 kg is afgevallen op eigen kracht. Mijn tip: probeer echt een levensstijl aan te houden, gezond eten, lekkere recepten te zoeken die verantwoord zijn en een bewegingsritme te vinden die passend is bij jou en jou leven. Als je iets als een dieet gaat zien word dit enorm lastig om vol te houden want dan ga je jezelf dingen ontnemen waardoor je veel sneller de mist in gaat.

7 maanden geleden

Ik lees graag mee! Ik ben helaas zo een 30 kilo aangekomen tijdens de zwangerschap.. ben er inmiddels 17 kwijt, maar de rest moet ook wegwezen 😫 zou ook echt wel willen sporten, maar dan moet dat thuis met baby kunnen haha. Heb een tijdje intermitting fasting geprobeerd en ik moet zeggen, dat ging me redelijk af… 🙈

7 maanden geleden

Reactie op missofthelake

Wie van jullie is er bekend met het ketogeen dieet?
🙋🏻‍♀️ Je moet pissticks halen om te kijken of je in ketose bent. Mijn ervaring: Je adem gaat enorm meuren en je gaat gekke hoofdpijnaanvallen / steken krijgen in het begin. Je moet ook heel erg letten op de glycemische waarde van alles wat je eet.. damn wat een ellende. Oh ja je wordt gwn weer dik zodra je “normaal” eet. Ik heb t niet volgehouden en ben weer happy en fat🥲

7 maanden geleden

🙋🏻‍♀️ Je moet pissticks halen om te kijken of je in ketose bent. Mijn e ...
Maar je komt als je onder je caloriebehoefte eet toch sowieso in ketose? Of zeg ik iets onwaar

7 maanden geleden

Ik volg de bakje geluk methode en ben helemaal fan. Het is afvallen zonder hongergevoel. Alles wat je eet is goed je vervangt een deel van de pasta/rijst/aardappelen door meer groente e.d. geen koekjes, chocolade en chips meer maar elke avond een bakje geluk (kwark feestjes met bijv. Oreo of schuddebuikjes erdoor) en af en toe gewoon bewust van iets ongezonds genieten 😉 Ohja, het is geen dieet maar echt een levensstijlaanpassing zodat je het kunt blijven volhouden.

7 maanden geleden

Jaa ik doe mee :) wil na m’n zwangerschap nog graag nog zo’n 10 kilo kwijt! Voordat ik zwanger werd aantal kilo afgevallen voor tips van lazyfitgirl methode, pas ik nu weer toe en inmiddels al weer 6 kilo kwijt. :)