103 Reacties

2 jaar geleden

Heb met 14 weken zwangerschap corona gehad. Inmiddels hebben we een meisje van 4 maanden en helemaal gezond!

2 jaar geleden

Reactie op Hgv

Heb met 14 weken zwangerschap corona gehad. Inmiddels hebben we een meisje ...
Was je er erg ziek van? En was je gevaccineerd?

2 jaar geleden

Hier in het prille begin corona gehad. Was 8 weken zwanger. Corona zelf totaal geen probleem. Niet meer dan een flink verstopte neus en een licht hoestje. Wel smaak- en geurverlies. Echter, de combinatie net zwanger en een virus bestrijden was heftig. Erg beroerd en vreselijk moe. Daarbij een wervelwind van een dreumes in huis hielp ook niet mee.... (oh en die quarantaine.... 🤮) Maargoed, kortom: corona was mild. En wellicht stelt het je gerust dat de huidige variant bij de meeste mensen mild verloopt. Zelfs bij kwetsbare mensen.

2 jaar geleden

Ik heb het nu en 17 weken zwanger! Al 5 dagen heel moe en hoofdpijn verder nergens last van!

2 jaar geleden

Ik ben 12 weken zwanger en ook Corona. Corona kan geen kwaad voor het kindje is verteld door de verloskundige.

2 jaar geleden

Ik ben 12 weken zwanger en ook Corona. Corona kan geen kwaad voor het kindje is verteld door de verloskundige.

2 jaar geleden

Ik ben vandaag 14+6 en er vanochtend achter gekomen dat ik Corona heb. Mijn vriend testte afgelopen donderdag positief met een zelftest. Ik toen nog negatief. Voor de zekerheid toch bij de GGD mee gaan testen gisteren en vandaag dus positieve uitslag. Sinds vandaag ook wat last van m’n keel, hoesten, pijn aan m’n lichaam en een wat drukkend gevoel op m’n borst. Ik hoop dat het hier bij blijft. M’n vriend was er 1 dag goed ziek van en daarna geen klachten meer. Sterkte! Ik hoop dat je negatief blijft 🍀

2 jaar geleden

Ik heb nu ook voor het eerst Corona en ben 25 weken zwanger. Ik ben niet gevaccineerd,maar maak me eerlijk gezegd ook niet echt druk. Het is wel even vervelend natuurlijk. Ziek zijn, bekken instabiliteit en een kleuter die ook in quarantaine zit is niet ideaal. Ben erg moe, hoofdpijn, koorts is voorbij en neusverkoudheid..

2 jaar geleden

Jup, ik ben 9+5 zwanger en corona. Vervelend maar hoop dat ik snel opknap. Ik heb me geïnstalleerd in bed met thee, groentes om te knabbelen en Netflix, af en toe een dutje

2 jaar geleden

Reactie op Charlotte_xx

Ik ben vandaag 14+6 en er vanochtend achter gekomen dat ik Corona heb. Mijn ...
Beterschap!! 😘 hopelijk blijft t bij milde klachten!!

2 jaar geleden

Yes net covid achter de rug. Ik ben 30 weken. Precies een jaar geleden hadden we ook covid hier in huis en dat was best pittig met name doordat het de delta variant was en best pittig qua benauwdheid maar deze keer is het meer een goede verkoudheid. De eerste 2 dagen wel hoofdpijn en elke 1,5-2uur slapen. Daarna dus met je verkoudheidsklachten en ik ben exact binnen een week volledig hersteld. Tips die ik je kan geven. Blijf goed eten en goed drinken. Probeer elke dag 1 a 2 keer buiten een ommetje te maken, frisse lucht en beweging is zo belangrijk. Zorg constant voor frisse lucht/zuurstof in huis dus ramen open.

2 jaar geleden

Reactie op miss_drez

Yes net covid achter de rug. Ik ben 30 weken. Precies een jaar geleden hadd ...
Ommetje in je tuin dan zeker? Je moet natuurlijk niet buiten tussen andere mensen gaan lopen

2 jaar geleden

Reactie op kikki☀️

Was je er erg ziek van? En was je gevaccineerd?
Enige was dat ik misselijk was en in combinatie met flink verkouden door corona en overgeven van zwangerschap voelde het niet prettig. Soms vroeg ik me af of ik me beroerd voelde gewoon door de zwangerschap of door corona haha. Toen werd vacc nog afgeraden voor zwangeren

2 jaar geleden

Ik test sinds vandaag positief. Ben 14 weken zwanger… Heb behalve vermoeidheid nu nergens last van. Hoop dat dat zo blijft! Ik heb trouwens al eerder corona gehad, in december 2020 én ben daarna 1 x gevaccineerd.

2 jaar geleden

Met 28 weken corona gehad. Was wel gevactineerd. Maar toch flink ziek geweest niks vergeleken met een griepje vond veel heftiger

2 jaar geleden

Reactie op nrzoveel

Ommetje in je tuin dan zeker? Je moet natuurlijk niet buiten tussen andere ...
Ommetje door de wijk kan ook hoor. Ik moet hier ook gewoon de honden uit laten. Maar als ik mensen zie steek ik over of loop ik er met een grote boog omheen. De markt over met veel mensen is niet heel slim nee, maar als je een beetje nadenkt kan je best buiten een rondje lopen hoor.

2 jaar geleden

Thnx allemaal voor jullie reactie.. stelt me gerust dat het flink heftig kan zijn maar niets ernstigs voor de baby hoeft te betekenen. We gaan t zien! Dinsdag zelf testen.. morgen doe ik nog een thuis test!

2 jaar geleden

Met 35 weken positief getest nu al 5 dagen klachten.. eerste dag was vooral het ergste..

2 jaar geleden

Afgelopen zondag ben ik bevallen met corona.. ik vond het best wel heftig heb koorts gehad tijdens de bevalling waardoor de baby snel eruit moest..

2 jaar geleden

Met 13 en een beetje weken corona gehad, snotneus en heel moe geweest en dus veel geslapen. Smaak en reuk even kwijt geweest. Bij echo en controle vk bleek de kleine goed te groeien, dus zal niet te erg in paniek schieten (: