12 Reacties

4 jaar geleden

Hoi, dat had ik ook. Ik heb daarna contact gehad met het UWV en zij vertelde mij dat het inkomen wat bij de belasting bekend was, Genoeg info was en als ze wat missen, nemen ze contact op. Ik heb in de eerste week verlof gewoon een uitbetaling gehad. En ook de definitieve brief met goedkeuring en het bedrag en berekening waar ik recht op had.

4 jaar geleden

Reactie op Daniëlleb

Hoi, dat had ik ook. Ik heb daarna contact gehad met het UWV en zij verteld ...
Ok dank je. Fijn dat ik dus niet de enige ben die hierdoor wat ging twijfelen. Ik wacht maar gewoon geduldig af

4 jaar geleden

Ik vond dit ook heel vreemd, het gemak waarmee dat ging. Zo kan het dus ook! 😉

4 jaar geleden

Ze kunnen ook eventueel achteraf steekproefsgewijs controleren en dan moet je wel alles aan kunnen leveren. Maar was inderdaad makkelijker dan vele andere dingen in het dagelijks leven

VRIEND

4 jaar geleden

Ik moet em nog doen. Geen ingewikkelde toestanden dus om aan te vragen. Ben benieuwd.

4 jaar geleden

Ik vond het ook vreemd. Maat eigenlijk als je die 1225 uren werkt als zelfstandige, krijg je dan het minimumloon op je rekening tijdens Je verlof. Je hoort trouwens pas van hun beslissing 2 weken NA het begin van je verlof. Ik vond het allemaal raar en spannend maar het klopte wel. Ik krijg nu netjes de uitkering elke week uitbetaald. Komt goed!

4 jaar geleden

Reactie op EmiEmi

Ik vond het ook vreemd. Maat eigenlijk als je die 1225 uren werkt als zelfs ...
Ik heb gewoon geduld. Hoeveel krijg jij netto per week als ik vragen mag? Ik ga er vanuit dat je het netto krijgt tenminste. Bruto kan ik wel vinden maar vind het lastig om het netto bedrag uit te rekenen. Als je het niet wil zeggen vind ik het ook prima.

4 jaar geleden

Meer hoef je idd niet in te vullen. Ze halen de gegevens bij de fiscus vandaan. Ik krijg nu net de uitkering en ontvang 377 euro netto per week. Dat is het maximale bedrag dat uwv uitkeert.

4 jaar geleden

Reactie op Mama-van-3

Meer hoef je idd niet in te vullen. Ze halen de gegevens bij de fiscus vand ...
Dank je wel. Dan weet ik een beetje wat ik kan verwachten. Daar kan ik mooi mijn vaste lasten voor mijn bedrijf en mijn aandeel aan het huishouden mee betalen.

4 jaar geleden

Reactie op LotteF

Ik heb gewoon geduld. Hoeveel krijg jij netto per week als ik vragen mag? I ...
€257 per week! excl. loonheffingskorting (want die pas ik op op mijn inkomstenbelasting) dus het zal iets meer zijn uiteindelijk

4 jaar geleden

Reactie op EmiEmi

€257 per week! excl. loonheffingskorting (want die pas ik op op mijn inkoms ...
Ok die loonheffings korting heb al wel laten toepassen.

4 jaar geleden

Klopt inderdaad! Bij mij duurde het wel lang voordat ik wat terughoorde. 6 jan aangevraagd, 14 feb begon verlof en rond 15 maart kreeg ik pas bericht. Daarna wel met heel vlot, met terugwerkende kracht, uitbetaald gekregen.