16 Reacties

één maand geleden

Mijn zoontje krijgt uitslag van normale zonnebrand creme. Nu die van incia gekocht waar geen troep in zit. Hiervan heeft hij geen uitslag. Misschien is deze ook iets voor jou

één maand geleden

Ik kan vision factor 50 goed hebben!

één maand geleden

Misschien ligt het aan de varkensgelatine/vet die innde meeste zit Ik kan daar ook niet goed tegen en scheelt sinds ik dat mijd Ik ken iemand die is allergisch voor varkensgelatine en vet om te eten maar ook voor huidpoducten, en krijgt dan allemaal rode vlekken en bultjes in gezicht die pijn doen Heb je zonnenbrand geprobeerd die dat niet heeft?

één maand geleden

Mijn zoontje krijgt ook heftige rode, jeukende uitslag van de meeste standaard zonnecrèmes. Ik heb voor hem nu minerale zonnebrand van Dr Leenarts. Dat gaat goed.

één maand geleden

Precies het topic dat ik zocht! Mijn dochter (bijna 2) reageert sinds 3 weken ongeveer ergens op, allemaal rode vlekken in haar gezicht. Nu dacht ik dat het misschien de zonnebrand is. We hebben vandaag gevraagd bij de opvang of ze haar gezicht niet willen insmeren, wat wij gisteren zelf ook niet hebben gedaan. Als het vanavond nog rustig is zal dat het waarschijnlijk zijn. Dus ben nu ook opzoek naar een fijne creme voor gevoelige huid. Ik zie Dr Leenarts, Inica en Biodermal voor gevoelige huid vaak voorbij komen (ook in andere topics) dat maar eens testen!

één maand geleden

Wij hebben voor onze zon de minerale van dr leenarts. Bevalt goed (de gewone minder). Maar ik ken ook nog zonnebrand sticks met maar drie ingrediënten: Cocosnootolie, bijenwas en zincoxide. Misschien is dat wat voor jou. https://www.biggreensmile.nl/products/suntribe-natuurlijke-sport-zinkstick-spf-30-original-white/suntribwhitepf.aspx?productid=suntribwhitepf&utm_source=google&utm_medium=merchant_centre&utm_campaign=merchant_centre&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw-5y1BhC-ARIsAAM_oKmNcV13zHum7_16k9wsnWbYxMmx4ePtQHSDS_nKStJsm2qtWhJwdJIaAgP7EALw_wcB Wel wit natuurlijk

één maand geleden

Hoi meiden, bedankt voor jullie reacties en tips! Kijk hoe het wordt, een voorbeeld…

één maand geleden

Incia te koop bij Hemnature. Volgens mij hebben ze nog sale deze week. Maar ik kijk naar jouw foto, dat is warmte uitslag lijkt wel. Heb je het ook als je niets smeert? En wellicht dicht de zonnebrand die je gebruikt je huid af waardoor je last krijgt van warmte stuwing omdat het niet kan luchten.

één maand geleden

Ik heb zelf veel last van zonneallergie, jeuk en rode bultjes! Ik gebruik nu de zonnebrand van Altruist (Dermatoloog) online te verkrijgen bij verschillende drogisten!

één maand geleden

Ik heb hier ook last van en krijg gek genoeg niks van Nivea zonnespray. Daar ben ik ook per toeval achtergekomen en die is gewoon overal verkrijgbaar, dus 👍 Maar er zijn ongetwijfeld betere merken die meer op natuurlijke basis zijn.

één maand geleden

Wij gebruiken voor de kinderen zonnebrand van Weleda. Deze is helemaal natuurlijk. Ik weet niet of het bij jou zou helpen want het ligt er natuurlijk aan waar je de allergie precies van krijgt, van welk stofje. Maar er zitten dus geen schadelijke/slechte bestandsdelen in dus misschien helpt het. Moet wel zeggen dat je er echt wit van wordt haha. Mijn tip is om dan eerst alles te smeren. Je handen daarna goed wassen en daarna nog eens alles uitsmeren

één maand geleden

Reactie op Tigerlilly

Incia te koop bij Hemnature. Volgens mij hebben ze nog sale deze week. Maa ...
Hey nee. Als ik niets smeer, krijg ik dit ook niet… het is echt enkel met zonnecreme helaas

één maand geleden

Fagron zonnebrandzalf🤞🏼😍

één maand geleden

Dr Lenaarts, goed voor allergie maar ook als je wil dat er zo min mogelijk troep in zonnebrand zit

één maand geleden

Geen idee of ik dit zo mag plaatsen maar dit is een lijstje gifvrije zonnebrand crèmes. Wij hebben die van weleda die zou ik niet pakken omdat je die echt ziet zitten. Maar misschien een andere uit het lijstje even bij Google reviews kijken?