5 Reacties

2 jaar geleden

Ons zoontje had het (vermoedelijk) toen hij 4,5e maand oud was. Wij waren erger ziek dan hij. Hij was twee dagen heel erg verkouden en heeft een week heel veel geslapen.

2 jaar geleden

Wij hebben het hier in huis ook alle 2 gehad, dus ga ervan uit dat ons zoontje het ook heeft gehad. Bij hem was het niets bijzonders, beetje knuffelig door de verhoging en wat vermoeider. Ze zeggen dat die kids er amper last van hebben, dus zou je niet al te druk maken en als je ook maar een seconde twijfel hebt kan je langs op Corona spreekuur met die kleintjes hè! Beterschap ❤️

2 jaar geleden

Wij zijn woensdag positief getest. Ons dochtertje is 7 maand en vermoeden dat ze wss ook positief zal zijn. Haar temperatuur schommelt enorm. Verkoudheid neemt af bij haar. Ze heeft veel slaap en aandacht nodig. Wel merk ik op dat ze niks van groentepap/fruitpap wil eten. Haar Melkflesjes drinkt ze in verschillende keren uit ipv in 1 keer. Herkenbaar bij iemand?

2 jaar geleden

Mijn dochtertje van toen 10 maanden liep corona op via het kdv. Zij had een hele droge hoest, een flinke snotneus en koorts over de 39 graden heen. Dit heeft een dag of 4 a 5 geduurt. Zij werd op een woensdag met hoge koorts wakker, ik zelf werd op vrijdag/zaterdag ziek. Op zondag heb ik een zelftest gedaan die positief was. Toen heb ik ons beide laten testen en beide waren wij positief. Ik heb langere tijd gemerkt dat zij sneller moe was. Dit was denk ik 2 of 3 weken zo. Daarna liep zij bronchitis op. Of zij vatbaarder was doordat ze net zo ziek geweest is weet ik niet. Maar wilde dit wel melden zodat je erop bedacht kunt wezen 😊 Nu is zijn helemaal opgeknapt gelukkig

VRIEND

2 jaar geleden

Onze dochter heeft het met ca 7 maanden opgelopen op kdv (is positief getest). Test vond ze prima. Eerst 4 dagen koorts tot max 40°. Daarna akelige hoest, die is nog 2 weken gebleven. Daarna konden we uit quarantaine. Verder hangerig en huilerig zoals bij gewone griep. Ze dronk ook minder dus vaker kleinec flesjes aangeboden. Zijn ook tussendoor keer bij huisarts geweest ivm due hoest of het geen longontsteking was. Mochten helemaal aan eindcvan de dag komen. Buiten bellen en werden dan door huisarts in beschermend pak opgehaald. Was erg zielig nu maar hopen dat ze geel antistoffen heeft aangemaakt 😃. Beterschap voor het hele gezin!