11 Reacties

3 jaar geleden

Rustig afwachten tot er meer betrouwbare informatie is. Je nu druk gaan maken heeft 0 zin en niemand kan je iets met 100% zekerheid zeggen.

3 jaar geleden

Ik ga ook wachten tot ik zeker weet dat het veilig is, anders zal ik nog wel wat in quarantaine blijven🤷‍♀️

3 jaar geleden

Gister was nog op het nieuws dat de eerste maanden ongeveer 10.000 mensen per maand gevaccineerd kunnen gaan worden. Dus ik denk niet dat je daar al bij zult zitten ;) anders kun je die ronde gewoon overslaan als je niet wilt, kan iemand anders eerst.

3 jaar geleden

Hoe weet je of een vaccin tegen corona dat zó snel ontwikkeld is op de lange termijn wel veilig is? https://www.volkskrant.nl/a-b68cc9a4

3 jaar geleden

Ik werk ook als persoonlijk begeleider op verschillende woongroepen en neem zeker de komende 5-10 jaar geen corona vaccin. Laat ze maar eerst erachter komen wat de lange termijn gevolgen zijn. Omdat er op grote schaal gevaccineerd zal worden zal het ook ontzettend moeilijk zijn om te achterhalen welk serie nummer jouw vaccin heeft gehad en van welke producent deze afkomstig was (iets om over na te denken). Ik ben trouwens niet anti vaccinaties maar deze gaat er niet in.

3 jaar geleden

Ik werk in de psychiatrie en ben zeker niet van plan het vaccin te nemen. Wij hebben op de afdelingen ook geen enkele besmetting gehad dus ik ben er niet heel bang voor. De griepprik mogen we ook elk jaar, maar die neem ik ook niet.

3 jaar geleden

Ik zou eerst eens afwachten tot het zover is en welke informatie er dan bekend is. Alles op zn tijd..daar nu over denken heeft totaal geen zin

3 jaar geleden

Hoe weet je of een vaccin tegen corona dat zó snel ontwikkeld is op de lange termijn wel veilig is? https://www.volkskrant.nl/a-b68cc9a4

3 jaar geleden

Ik ben zeker van plan om het vaccin te nemen, maar pas als ik niet meer zwanger ben en geen borstvoeding meer geef. Ze hebben ook al aangegeven dat kwetsbare groepen onder vertegenwoordigd zijn in de onderzoeken. Dus de veiligheid is dan niet gegarandeerd. Hoewel het zeer waarschijnlijk geen kwaad zal kunnen, neem ik dat risico niet. Als iedereen op jouw afdeling verder gevaccineerd is, dan is het ook maar weinig risico als jij niét bent gevaccineerd.

3 jaar geleden

Ik neem ook wel het vaccin, maar ook pas als ik niet meer zwanger ben en geen voeding meer geef. Ik ga waarschijnlijk wel in de eerste vaccinatiegroep zitten omdat ik als verpleegkundige werk op de geriatrie in een ziekenhuis in Belgie. Maar hoogstwaarschijnlijk ga ik pas weer werken vanaf maart 2022, dus tijd genoeg om me tegen dan te laten vaccineren, en hopelijk dan ook meer info over schadelijkheid etc, ik ben absoluut niet anti vac en heb de griepspuit al wel gehad. Maar deze wacht ik toch nog even af

3 jaar geleden

Ik werk als verzorgende IG op een pg afdeling maar ga het vaccin niet nemen. Ten eerste weet ik niet eens wat de bestanddelen zijn in dit vaccin. Ten tweede wil ik eerst weten wat voor effect het op je lichaam heeft zowel op korte als op lange termijn. Normaliter ben je jaren bezig om een goed werkend medicijn op de markt te brengen. Nu word het voor mijn idee maar in elkaar geflanst.