8 Reacties

2 jaar geleden

Hoi! Ik heb 10 weken geleden Corona gehad en nu weer. Ben nu 38 weken zwanger, dus niet ideaal, maar heb eigenlijk alleen keelpijn :)

2 jaar geleden

Jaa hier ook vatbaar voor alles! 1 keer Corona, nu weer verkouden(niet getest). 2 X buikgriep gehad en 1 keer gewoon griep 😥fijn hè! Moeten we toch doorheen vrees ik…

2 jaar geleden

Ik kijk er altijd raar van op. Ik heb nog steeds geen corona gehad (en daar ben ik blij mee). Wel eventjes goed verkouden. Maar is nu weer terug naar normaal. Ik voel me totaal niet vatbaarder als normaal. Geen idee waarom hahaha. Iedereen om me heen word ziek 😅 en ik ga vrolijk door.

2 jaar geleden

Reactie op Visje3

Hoi! Ik heb 10 weken geleden Corona gehad en nu weer. Ben nu 38 weken zwang ...
Ahh gelukkig alleen een beetje keelpijn! 😊

2 jaar geleden

Jaa hier ook vatbaar voor alles! 1 keer Corona, nu weer verkouden(niet gete ...
Ohhh jeetje, je hebt het wel flink te pakken!😟 Gewoon doorheen gaan idd.. meer kunnen we ook niet doen! Beterschap❤️

2 jaar geleden

Ik kijk er altijd raar van op. Ik heb nog steeds geen corona gehad (en daar ...
Ohhh dan ben je een van de weinigen denk ik! Ik heb zelf corona gehad paar weken terug en merkte echt opstartproblemen toen ik beter was😅 en nu het gevoel dat ik verkouden ben maar miss is dat gewoon door de zwangerschap.

2 jaar geleden

Ik ben herstellende van corona en ik vind het een lange nasleep hebben. Ik was wel gewoon geboosterd, maar dat mocht niet baten. Ik herken ook dat veel mensen herinfecties doormaken. Ik hoop dat niet mee te maken, maar voorkomen kun je ook bijna niet. Ik heb namelijk ontzettend voorzichtig gedaan.

2 jaar geleden

Al ruim 2 jaar niet ziek geweest, niet eens een loopneus. Nu afgelopen vrijdag toch besmet. Als ik niet getest had, had ik het denk ik niet geweten. Was alleen beetje neusverkouden, 2 dagen. Het gaat wel mega rond hier binnen de gemeente (na carnaval). Ik ken 2 personen die nu 3x besmet zijn geweest vanaf begin. Die waren in ieder geval niet zwanger. Voor de rest niet. Ik persoonlijk voel me niet vatbaarder. Ook bewust geen booster genomen.