11 Reacties

4 jaar geleden

ik ben morgen alweer 25weken zwanger , het gaat zo snel mijn kwaaltjes tot week 18 waren voorral overgeven , misselijk voelen maagzuur . vermoeidheid (kan komen door mijn nachtdiensten) en nu last van bekkeninstabiliteit verder gaat het oke , verder veel succes

4 jaar geleden

Ik ben nu 33w1d en heb eigenlijk de hele zwangerschap nog geen kwaaltjes gehad. Heb alleen sinds een weekje 's nachts last van een verdoofd gevoel in m'n handen, maar buiten dat een probleemloze zwangerschap. Nu maar hopen dat de laatste weekjes ook zo voorspoedig gaan!

4 jaar geleden

Ik heb een vraagje. Ik ben nu 12+2 en zit dus in mijn 13e week. Deze app laat dan zien dat ik nu 12 weken ben. Elke woensdag gaat mijn nieuwe week in. Nu keek ik dus even naar volgende week (13 weken volgens de app) en dan staat er de laatste week van het eerste trimester is nu in gegaan. Naar mijn idee zit ik nu in mijn laatste week van het eerste trimester (12+2). Ik heb gekeken naar de uitgerekende datum maar die klopt gewoon en een andere app spreekt dan over dat ik nu in mijn 13e week zit en dus volgende week in het tweede trimester. De vraag is dus loopt deze app nou wel helemaal goed?

4 jaar geleden

Ik ben nu 33 weken zwanger, de eerste 3 maanden was ik heel af en toe misselijk en overgeven. Wel erg moe. Daarna eigenlijk nergens last van gehad behalve nog steeds erg vermoeid. Nu zins een week slaap ik echt slecht, niet in slaap kunnen vallen, veel naar toilet en pijn in mijn heupen en buik. Indalings weeën en oefen weeën. Buik voelt ook echt al zwaar tijdens lopen wat het onprettig maakt. Nog 7 weekjes en hoe dan ook dat is zo om!

4 jaar geleden

Ik ben ni 37 + 5 weken zwanger en er wel echt klaar voor heb sinds een week bekken instabiliteit , weer terug veel overgeven heel erg moe snel buite ademen van mij mag men ventje nu wel komen 👶

4 jaar geleden

Vandaag precies 32+5 dagen zwanger van ons eerste kindje💓 in eerste trimester en tweede trimester nergens geen last van gehad. Sinds aantal weken harde buik en veel moe, sinds aantal dagen last van mijn rug en slecht kunnen slapen.

4 jaar geleden

Vandaag 40+4 weken zwanger. Helaas vanaf het begin al geen fijne zwangerschap. Tot 25 weken heel misselijk en overgeven. En vanaf die tijd ook in de ziektewet gegaan vanwege mijn bekken. En nu duurt het ook nog zo lang tot meneer zich meld. Als hij deze week niet komt gaan ze me dinsdag strippen. Ik zie daar erg tegenop en hoop dat hij deze week nog komt. Ben er best wel klaar mee.

4 jaar geleden

Ongeveer 6 weken nu. Had de afgelopen 2 weken enorm pijnlijke borsten, dat is nu minder gelukkig. Wel erg moe de laatste dagen, letterlijk net wakker van een middagdutje 😅. Af en toe misselijk en wat chagrijnig/emotioneel (kan t niet helemaal plaatsen). Maar vooral veel honger. Echt de hele dag. Sta om 's ochtends op met honger en lig 's nachts in bed met honger. Terwijl ik echt veel eet de hele dag.

4 jaar geleden

Ik ben nu 14+5 en het gaat beter en beter. Ik heb in het begin enorm pijnlijke borsten gehad en vanaf week 8 tot 12 en een beetje dag en nacht misselijk geweest en overgeven. Ziek moeten melden op het werk, al overgevend terug naar huis gestuurd van het werk 😬 Nu enkel beetje moeheid en 's morgens meestal 1x overgeven. Het blijft dan in de meeste gevallen tot 1x, dus daar kan ik nog mee leven 😂

4 jaar geleden

Reactie op Roos-26

Ik heb een vraagje. Ik ben nu 12+2 en zit dus in mijn 13e week. Deze app la ...
Ik dacht zelf altijd dat het eerste trimester achter de rug was met 12 weken, maar blijkbaar is dit officieel met 14 weken 😊

4 jaar geleden

Hi ik ben nu 35 weken zwanger. Ik was tot 12 weken beetje misselijk. Met 22 weken last van mijn bekken en vanaf 27 weken zwangerschap suiker te veel vruchtwater en een te groot kindje. Ondanks dat probeer ik zo veel mogelijk te geniet ook al ben ik vanaf week 27 moeten stoppen met werken.