16 Reacties

3 jaar geleden

Ideaal vooral als je wat later in je zwangerschap ben zoals ik nu met 33weken. Weet niet meer hoe ik moet liggen en sinds ik de kussen heb lig ik iedereen avond te knuffelen met de kussen hahahaha 😂 nee even zonder gekheid. Ik raad het aan omdat je er veel beter door kan slapen vooral als je straks al een zwangerschapsbuik krijgt

3 jaar geleden

Ik gebruik een voedingskussen van Doomoo en ik kan ook echt niet meer zonder slapen. Zeker nu in het laatste trimester een aanrader!

3 jaar geleden

Ik slaap sindskort met zo'n kussen en ik slaap nu beter. Ik doe een deel tussen m'n benen en andere deel ondersteunt m'n rug en zorgt ervoor dat ik niet in m'n slaap op m'n rug ga liggen (zenuwen worden dan geklemd door zware buik) Dus ik ben er blij mee! Ik heb deze: https://www.bol.com/nl/p/snoozzz-voedingskussen-zwangerschapskussen-met-wasbare-hoes-cirkel-grijs-185-cm/9200000125186360?referrer=socialshare_pdp_androidapp Verkrijgbaar in verschillende printjes en kleuren. Als de baby er straks is dient het als voedingskussen dus 2 vliegen in 1 klap 😊

3 jaar geleden

Ahh super bedankt al voor de tips, ga even een kijkje nemen bij de aangegeven kussens 🥰

3 jaar geleden

Die van de Hema vind ik top! Echt een aanrader! 👌🏼

3 jaar geleden

Ik kan er ook niet zonder. Als ik er niet mee slaap word ik wakker op mn rug. Ik lig ook zoals Liva- zegt. Alleen heb ik een man die hem ook soms gapt. Ipv om mij legt hij tegenwoordig zn arm om het kussen. Al scheelt dat wel weer met het te warm krijgen😁 ik denk dat ieder voedingskussen wel goed is.

3 jaar geleden

Die van de Hema vind ik top! Echt een aanrader! 👌🏼
Deze heb ik ook. Ideaal 👍🏻

3 jaar geleden

Doomoo buddy! Ik kon niet zonder slapen in mijn zwangerschap en nu is mijn zoontje ruim negen maanden en gebruik hem nog dagelijks met voeden. Ook hij zelf kan er lekker in zitten.

3 jaar geleden

Die van de Hema vind ik top! Echt een aanrader! 👌🏼
Ik heb ook die van de Hema! En er dus los een hoes bijgekocht bij de Hema. Ligt perfect, en echt nodig tegen het einde

3 jaar geleden

Reactie op JovL1988

Ik kan er ook niet zonder. Als ik er niet mee slaap word ik wakker op mn ru ...
Hihi herkenbaar. Het kussen ligt tussen mij en m'n man in dus pakt hij het soms ook vast 😂

VRIEND

3 jaar geleden

Ik heb die, van het plaatje uit jouw bericht. Geloof dat ik er €39 voor betaald heb op bol.com. Is wel fijn, maar vrij zwaar en dik. Ik lig er 'vast' in en word er wakker van omdat mijn arm klem ligt en ik daardoor niet kan draaien. Verder ondersteund het wel enorm goed in m'n rug! Halverwege de nacht leg ik 'm uit bed en stap ik over op m'n multifunctionele kussen van de lidl, daar zitten piepschuimbolletjes in dus die is wat dunner en vormt lekker naar je lichaam. Vooral als 't warm is, is dat wel een verademing.

3 jaar geleden

Reactie op JovL1988

Ik kan er ook niet zonder. Als ik er niet mee slaap word ik wakker op mn ru ...
Op je rug liggen mag. Je lichaam waarschuwt vanzelf wanneer dingen teveel afgekneld raken

3 jaar geleden

Ik heb 'm nodig om mee te slapen, omdat mijn bekken zonder kussen anders teveel pijn gaan doen. Handig vind ik het niet, wat een gedoe om je om te draaien met zo' n kussen tussen je benen! Ik heb trouwens het kussen van de prenatal, die raad ik je niet aan. De vulling in het midden (dat tussen m'n benen ligt) verschuift, waardoor de steun daar een stuk minder is. Ik denk dat er genoeg kussens op de markt zijn die steviger blijven!

3 jaar geleden

Ik heb een te leen van een vriendin.. Zij vond het echt ideaal, ik vind het mwahh.. Heb zelf (gelukkig) geen/weinig pijnklachten, dan is het wellicht anders. Ik vind het een onhandig ding in bed! Wat ik fijn vind is half op een kussen te liggen met de zijkant van m'n buik wanneer meneer druk is en veel trappelt. Dat deed ik ook met een gewoon kussen en het zwangerschapskussen ligt dus meestal naast het bed in plaats van erin :)

3 jaar geleden

Ik heb een doomoo buddy vanwege de vulling. De hoes is ook heerlijk zacht. Hij is wat duurder, maar ik vond het de investering meer dan waard!

3 jaar geleden

Ik had er bij de zwangerschap van m'n eerste zoontje een van de Hema die heb ik weggegooid, omdat die vulling indeukte op de plek waar m'n knieën lagen en niet op te kloppen is. Het is gewoon een Kussen vulling zeg maar. Nu bij deze zwangerschap een Doomoo comfy big en daarin zit een bolletjesvulling , dat zich aanpast aan je lichaam. Heel fijn!