9 Reacties
2 jaar geleden
Reactie op Yikes
Leuk. Dank voor deze link!馃槉
2 jaar geleden
Kerstavond is hier aperitief hapjes, daarna kaaskroketjes met een slaatje bij en wat stokbrood met boter. Hoofdgerecht kalkoenstoofpotje met warme groentjes (gestoofd witloof, boontjes met spek, appeltje met veenbessen) en aardappelkroketjes. dessert een kerstgateau/kerststronkje.
Kerstdag doen we bij mijn ouders aperitiefhapjes, gourmetten (kan je zelf goed zien of je vlees goed doorbakken is), en als dessert ook weer kerststronkjes/gebak.
Voor oudejaar heb ik als voorgerecht een carpaccio voorzien voor de andere gasten maar voor mezelf kaaskroketjes, hoofdgerecht varkenshaas met champignonroom en aardappelkroketjes en warme groentjes. dessert een receptje gevonden voor alcoholvrije tiramisu zonder rauwe eieren wat ik ga proberen, alsook een chocomousse die ook zonder rauwe eieren is. Als ze nergens naar smaken, heb ik nog ijstaart als back up. 馃槅
2 jaar geleden
Ik kook graag altijd vers en iets anders dan dat we het hele jaar al eten met kerst. Daarnaast lust iedereen niet alles en zijn er ook nog intolleranties en allergie毛n. Dus om een zwangerproof en allergieproof menu te cre毛ren was wel even puzzelen. Maar ik heb em.
Voorgerecht: hambakjes met gerookte kip en mangosalsa.
Hoofdgerecht: kalkoenrollade met parmaham en gremolata, Aardappelgratin-kaas-en-ui en asperges met roomsaus en gebakken hamblokjes.
Nagerecht: no bake chocolate cheesecake en Gepocheerde peer met kokos kruim.














