4 Reacties

4 jaar geleden

Ik heb precies hetzelfde. Ben blij dat ik nog gezond ben en de baby flink beweegt, maar verveel me ook wel.. Niet zwemmen, niet naar de bieb.. En van steeds op mn telefoon coronanieuws kijken word ik ook dol.. Ik lees mee;)

4 jaar geleden

Ik verveel me hier ook heel erg! Ben voornamelijk aan t netflixen en cake en koekjes e.d. aan het bakken. Ga morgen mn nagels zelf gel nagellakken, omdat de salon dicht is. En verder keuvelen we maar een beetje aan. Ben wel heel blij dat mijn vriend nu thuis is, ook al zit hij de hele dag op z'n geïmproviseerde kantoortje.

4 jaar geleden

Hier hetzelfde, maar sinds deze week hoef ik me niet meer te vervelen. 🙈 Ik heb een dochter van 7 die nu dus niet naar school gaat en haar schoolwerk thuis moet maken. Dit is al een ochtendvullend programma. Daarnaast nog het huishouden en als het lukt even rust pakken 's middags (wat eigenlijk nu niet echt meer lukt...) en dan is de dag al weer om. Misschien wat ideetjes om te doen: - fotoboek maken (van vakanties, familie, huisdieren o.i.d.) - creatief bezig gaan met haken, breien, kaarten maken, o.i.d. - (video)bellen met vriendinnen/familie - leuke zoetsappige film kijken onder een dekentje 😄 - nagels lakken - puzzelen - Netflixen - babykamer in orde maken; kleertjes wassen, schoonmaken, ledikantje/wiegje opmaken, etc. - enveloppen geboortekaartjes schrijven - buikfoto's uitzoeken en eventueel laten afdrukken voor in zwangerschapsdagboek als je die hebt Iemand anders nog meer ideeën? Ik kan ook wel wat inspiratie gebruiken. 😄

4 jaar geleden

Nou, echt niet leuk zo hè:( Ik heb ook verlof en keek er na een hele pittige zwangerschap zó naar uit! Ik heb al een dochter van 2,5 en verheugde me echt op 1,5 dag (dan zou ze naar het kinderdagverblijf gaan) lekker voor mezelf.. tv kijken, beetje shoppen, met vriendinnen afspreken.. helaas, niks kan nog! (Tv kijken wel, maar alleen peppa big enzo hahaha) Besloot mn dochtertje ook ineens 1,5 week geleden dat ze smiddags niet meer wil slapen.. Dus er is weinig tijd voor mezelf ! Ik probeer af en toe stukje door het bos ofzo te wandelen en een boodschapje te doen, zolang dat allemaal nog kan en mag. Gisteren hebben we lekker een poosje in de speeltuin gespeeld, zij lekker spelen en ik op een bankje in de zon. Maar sommige speeltuinen zijn erg druk, en wil nu het liefst niet bij anderen mensen zijn, dus het is zoeken naar de rustige plekjes. Daarnaast probeer ik in huis veel te rommelen, wasjes draaien, laatste spulletjes voor de baby klaarzetten enzo. Maar van mij mag ze met 2 weekjes wel komen! (Nu 35 weken) Ben bang dat de maatregelen alleen maar erger worden en als ik bevallen ben is mijn man tenminste ook een paar weken thuis.. Als ik geen peuterpubertje thuis had, zou ik lekker veel tv kijken, boeken lezen, puzzels maken, koken en invriezen voor tijdens de kraamweek, sieraden maken (hobby:) ) , wandelingetjes, taart ofzo maken, dat soort dingetjes! Succes allemaal met deze, toch wel gekke en onzekere, laatste loodjes!