17 Reacties

één maand geleden

De happy soaps deodorant! Ik had ook jaren last van zweetlucht en niets hielp, totdat ik deze deo probeerde. En het is ook nog eens duurzaam :)

één maand geleden

Syneo 5! Lijkt op een parfum flesje en bevat alcohol. Dit dood de bacterieen maar sluit de poriën niet. Je zweet dus nog wel maar stinkt alleen niet meer! Mijn vriend en ik hadden allebei behoorlijk last van zweetlucht en sinds we dat gebruiken (max 1 keer in de 3 dagen sprayen is voldoende) echt totaal niet meer! Echt een wonder middel😅 Gebruiken nu alleen dat geen deo meer nodig!

één maand geleden

Ik heb heel lang Loveli gebruikt. Maar dat werkte ineens niet meer. Toen ben ik Wild gaan gebruiken. Daar ben ik wel tevreden over nu.

één maand geleden

Zelfde hier! Ik zweet altijd al snel en heb jaaaaren lang zonder problemen Rexona deo gebruikt. Toen ik zwanger werd, mijn god, de lucht die van me af kwam, niet te doen gewoon. 101 soorten deo geprobeerd. Uiteindelijk terecht gekomen bij Loveli en sindsdien nooit meer last van een zweetlucht. Inmiddels is mn dochter al 1,5 maar die zweetlucht is nooit meer weggegaan helaas, dus de Loveli blijven we lekker gebruiken 🙂 aanrader!

één maand geleden

Wild is voor mij de oplossing. Jarenlang gezocht naar wat voor mij werkt.

één maand geleden

Deoroller van Vichy. De mintgroene dop. Intense transpirant, voor de gevoelige huid (alcoholvrij) Ik ben nu loveli aan het uitproberen, en anders switch ik weer terug. Andere tips zijn. - Je deodorant goed laten drogen voordat je verder aankleed - in sommige shirts blijft de zweetgeur hangen en komt het omhoog als je het pas draagt. Ondanks het vele wassen. Ik gooi het dan weg. Ik ben er nog steeds niet uit welke stoffen dat zijn. Sommige synthetische stoffen hebben het erger dan andere. Maar ik heb t ook met katoen.

één maand geleden

Ik stink ook snel. Als ik vergeet deo op te doen dan ruik ik mezelf al binnen 5 minuten. Vroeger toen ik nog deodorant gebruikte van dove of rexona kon ik mijn shirtjes echt maar 1 dag aan want due hadden gewoon zweetoksels. Toen kreeg ik de tip om deo stick van Donna Karan - cashmire mist te gebruiken. Er ging echt een wereld voor mij open. Droge én nog belangrijker reukvrije oksels!! Echt zó fan!! Helaas is die nu heel moeilijk verkrijgbaar en als die online vindbaar is dan voor het dubbele. Normaal kost deze deo €28. Je doet er heel lang mee. Zeg 1 a 2 per jaar. Toen moest ik opnieuw gaan zoeken. Heb salt & stone geprobeerd maar 3x niks! Nu heb ik van Lancôme de bocage en ook hier echt heel tevreden mee! Een goede vervanger van de Donna Karan wat mij betreft. Na jaren tobben ben ik er sowieso achtergekomen dat ik geen deodorant moet gebruiken maar een: anti-perspirant. Dat is net wat anders. Wellicht is dit ook jouw oplossing!

één maand geleden

Ik vind zelf de groene Borotalco heel fijn, geeft niet zo’n gemixt zweet/deo luchtje en werkt hier prima. Sowieso na het douche direct deo gebruiken en luchtige kleding.

één maand geleden

Ik vond The Ohm collection ook erg fijn, alleen ben overgestapt op loveli omdat ik poeder gewoon lastiger vond. Maar hielp enorm goed. Daarnaast gebruik ik verder alles parfumvrij. Wasmiddel voor in de was ook en ook doucheschuim. Een oaar keer een geparfumeerde doucheschuim en ik stink weer. Zweet kan ook in kleding zitten. Leg 'stinkende' kleding dus even een nachtje in de azijn en was het dan. Dan is de geur er uit.

één maand geleden

Had er ook altijd last van sinds ik Loveli gebruik echt nooit meer !

één maand geleden

Sinds ik mijn oksel was met zo’n zeepblok van unicura en lobelia deodorant gebruikt gaat het hier heel goed. Alleen Loveli is niet afdoende

één maand geleden

Voor het slapen gaan gebruiken. Dan zijn je zweetklieren minder actief en kan het beter worden opgenomen

één maand geleden

Borotalco ben ik heeeel tevreden over

één maand geleden

Reactie op Ukkie21

Syneo 5! Lijkt op een parfum flesje en bevat alcohol. Dit dood de bacteriee ...
Dit inderdaad 🙌🙌

één maand geleden

Reactie op Ukkie21

Syneo 5! Lijkt op een parfum flesje en bevat alcohol. Dit dood de bacteriee ...
Ja dit is echt super middel. Ik gebruikte het een hele periode ivm zweetplekken en ben daar nu helemaal vanaf. Ik had wel het idee dat ik daardoor meer ging zweten op andere plekken maar niet perse superveel dus alsnog een uitkomst

één maand geleden

The Polar Company!! Om de twee dagen gebruiken voor je naar bed gaat en je zweet niet meer (werkt na ongeveer een week)