9 Reacties

2 jaar geleden

Komt me bekend voor. Onze dochter van 3 slaapt sinds oud en nieuw ook niet goed. Ze mocht met oud en nieuw even bij ons slapen omdat ze midden in de nacht in paniek wakker was geworden van knallen. We zijn gisteravond 2,5 uur bezig geweest om haar in slaap/op haar eigen kamer te laten blijven.

2 jaar geleden

Ja mijn zoontje van bijna 16 maanden heeft ook zulke nachten, soms slaapt ie twee dagen goed maar meestal bij ons of we moeten er meerdere keren uit snachts. Ik ben 33 weken zwanger dus begrijp je heel goed. Het is echt vermoeiend.

2 jaar geleden

Reactie op Lindaa2

Komt me bekend voor. Onze dochter van 3 slaapt sinds oud en nieuw ook niet ...
Oh jeetje. En is het gelukt om haar op haar eigen kamertje te laten slapen?

2 jaar geleden

Reactie op KimberlyS

Ja mijn zoontje van bijna 16 maanden heeft ook zulke nachten, soms slaapt i ...
Oh mega vermoeiend zeg.. Mijn vriend zegt elke keer laat hem toch huilen anders raakt hij er aan gewend. Maar dat lukt me echt niet.

2 jaar geleden

Reactie op Boysmom013馃挋

Oh jeetje. En is het gelukt om haar op haar eigen kamertje te laten slapen? ...
Ja uiteindelijk wel. Met veel gehuil en gekrijs. Maar was snel duidelijk dat ze gewoon haar zin wou doordrijven want als we bij haar zaten was het kletsen en spelen en zodra ik wou opstaan was ze weer bang zei ze. M'n partner en ik hebben elkaar wel afgewisseld. Het was even doorzetten maar uiteindelijk hebben we haar vannacht niet in ons bed gehad. (Slaap momenteel ook wat slechter aangezien ik 31 weken zwanger ben en een kind in bed is dan helemaal niet handig)

2 jaar geleden

Reactie op Lindaa2

Ja uiteindelijk wel. Met veel gehuil en gekrijs. Maar was snel duidelijk da ...
Ohja en beetje chantage hahahah. Heb gezegd als ze flink ging slapen in haar eigen bed/kamer dat we vandaag naar het hertenkamp zouden gaan. Haha

2 jaar geleden

Reactie op Lindaa2

Ja uiteindelijk wel. Met veel gehuil en gekrijs. Maar was snel duidelijk da ...
Oh ja herkenbaar! Dat is bij ons precies hetzelfde. Zodra we op zijn kamer komen begint hij te lachen en zegt hij: naar beneden! 馃槄

2 jaar geleden

Onze dochter is ook een paar nachten bang geweest van het vuurwerk. Maar als ze tussen ons in ligt, gaat ze keten en ons wakker houden. Wij hebben een paar dagen het campingbedje op onze kamer gezet en haar daar in laten slapen. Zo waren we dicht genoeg in de buurt voor geborgenheid. Maar konden we wel gewoon slapen zonder tenen in onze neus enzo馃檭 Wel expres het campingbedje gedaan en niet haar eigen bedje, zodat het wel duidelijk van tijdelijke aard was. Misschien is zoiets voor jullie een idee?

2 jaar geleden

Reactie op Mjk86

Onze dochter is ook een paar nachten bang geweest van het vuurwerk. Maar al ...
Oh geweldig idee wat we zelf ook gedaan hebben! 馃檲 Maar zelfs daar wil hij niet in slapen!