13 Reacties

13 dagen geleden

Of het normaal is weet ik niet, maar het is hier ook zo, allebei de kinderen zelfs (3 en 1). Zolang ze alleen zijn met papa is het prima (al schreeuwen ze dan ook om mijn als er ook maar 1 klein ongemakje is 😑) maar zodra ze mij zien, willen ze mij, huilen ze meer en sneller en moet ik alles voor en met ze doen. Kan er weinig aan doen vrees ik, alleen consequent zijn en niet elke keer toegeven. (wat erg moeilijk is want het huilen stopt vrijwel meteen zodra ze bij je zitten en die stilte is hemels)

13 dagen geleden

Ja, hier ook. Heel ellendig, maar blijkbaar een compliment. Ik word er staaaaapelgek van.

13 dagen geleden

Hier ook met alle drie de jongens. Als mensen zagen hoe ze bij mij waren, waren ze echt verbaasd. Dat deden ze normaal nooit?!

13 dagen geleden

Nou hier ook hoor, niet perse zeuren, maar wel heel ander gedrag als ze met mij zijn. 🤣 Dan kunnen ze ineens niet meer alleen spelen, willen ze constant dat ik overal bij zit, ik mag niet weglopen en noem t maar op. Ook met eten doen ze dan “wilder” Als ze met m’n man zijn, kan hij gewoon een dutje doen bij wijze van en ze laten hem gewoon met rust 🥲🤣.

12 dagen geleden

Reactie op Koekoeksklok

Hier ook met alle drie de jongens. Als mensen zagen hoe ze bij mij waren, w ...
Herkenbaar

11 dagen geleden

Oké, ik ben blij met dat jullie het herkennen. En nu: hoe buigen we dit om of tips? 🤭

11 dagen geleden

Las laatst een artikel dat het bewezen is dat kinderen vervelender zijn bij hun moeder 🥲 helaas na 8 jaar en vier kinderen verder nog steeds geen tips!

11 dagen geleden

Ja check! Bij mij altijd aanhankelijk en geplakt. Zie dat niet als zeuren, maar als papa er is kan er ineens van alles zelf gedaan worden😂😂 die man heeft een veel luxer leven hahaha

11 dagen geleden

Reactie op inzarima

Las laatst een artikel dat het bewezen is dat kinderen vervelender zijn bij ...
En niet een klein beetje: kinderen zijn bewezen 600% meer vervelend bij hun moeder. Geen grap. Voelt als 100000000% overigens.

11 dagen geleden

Reactie op blablamerel

En niet een klein beetje: kinderen zijn bewezen 600% meer vervelend bij hun ...
Facts! 😂

11 dagen geleden

Nou mijn kindje is ook makkelijker bij vader dan bij mij haha

11 dagen geleden

Herkenbaar en geen tips. Ik zei het van de week nog: vind het soms zo jammer dat ik vaak de huilerige versie krijg. Dan zijn ze een hele dag relaxed, gezellig etc leuke filmpjes. En dan kom ik thuis en is het (blijkbaar) nodig om te ontladen 🫣😑