14 Reacties

één jaar geleden

Vooral het bij 1 speen houden en volhouden.. bij mij duurde het ook 4 weken voordat ze het wel accepteerde. Ik had de mam fles.

één jaar geleden

Geef jij het flesje zelf? Het kan helpen het flesje te laten geven door iemand anders (partner bijv indien van toepassing). Zodat jij en jouw borst daadwerkelijk niet beschikbaar zijn en ze zich sneller overgeeft aan de situatie met de fles.

één jaar geleden

Ik zou het in plaats van als accepteren zien als wennen. Het duurt soms even voor ze er (opnieuw) aan went. Zelf vind ik de difrax het fijnst voor een baby omdat baby’s daar meer grip op hebben

één jaar geleden

De hegen fles schijnt goed te helpen. De vorm van de speen is een nabootsing van de borst. Waardoor de meeste kinderen hem we accepteren. Op hun insta pagina staan ook verhalen van flesweigeraars. Voordeel van de fles is ook dat je er verschillende doorgroei doppen op kan zetten waardoor je ook gelijk een leren drinken beker hebt.

één jaar geleden

Wat naar dat je dochtertje de fles weigert. Wat Casa hieronder al schrijft: volhouden. Je dochter heeft een duidelijke voorkeur, dus zal moeten wennen. Mijn jongste weigerde ook opeens de fles. Na een paar weken stoeien was het opeens over. Bij ons hielp het als ik niet in de buurt was als het flesje werd aangeboden. Als ze mij zag wist ze dat ook bij mij kon drinken en wilde ze het flesje al helemaal niet meer.

één jaar geleden

Een prelogopedist inschakelen. Vanaf 6 weken nemen de reflexen af en bij baby’s die vanaf dan niet dagelijks een fles krijgen aangeboden is de kans zeer verhoogd dat ze de fles niet meer snappen. Een prelogopedist kan je hiermee helpen. Ga vooral niet aanklooien met allemaal flesjes etc.

één jaar geleden

Reactie op newmommy😍

Een prelogopedist inschakelen. Vanaf 6 weken nemen de reflexen af en bij ba ...
Dit hebben wij gedaan, die komt van de week langs, hopelijk heeft zij nog tips die we niet geprobeerd hebben. Via cjg een doorverwijzing gekregen, dan komt ze aan huis.

één jaar geleden

Bedankt voor jullie reacties! Ik ga hiermee aan de slag en hopelijk zal dat gaan baten 😊

één jaar geleden

Onze dochter was een flesweigeraar, maar bij de lansinohfles lukte het! En ik weet nog 2 andere flesweigeraars die de lansinoh wel accepteerden/snapten!

één jaar geleden

Lansinoh! Lukt onmiddelijk en geen verwarring met de tepel.

één jaar geleden

Mijn zoontje wilde ook geen speen, bij ons werkte het voor de flesjes goed om de medela flesspeen te gebruiken, ze hebben er een waarbij dezelfde techniek wordt gebruikt als wanneer je kindje bij jou drinkt

één jaar geleden

Lansinoh

één jaar geleden

Reactie op AmyRox

Lansinoh
Deze!! Mijn dochter pakte niets behalve deze

één jaar geleden

Ja dat is lastig daarom raden ze aan vanaf 3-4 weken regelmatig flesjes aan te bieden tussen bv door. Wij hebben er nooit problemen mee gehad en hebben altijd de Lansinoh flesjes gehad, lees ook weleens dat de meeste babies die wel goed pakken vanwege de vorm van de speen. Kun je evt nog proberen. Je kunt ook proberen de fles klaar te hebben onder je arm en op het moment dat je baby aan wil happen aan de borst, de fles gauw geven. Dat vertelde mijn lactatiedeskundige als tip mocht ik er problemen mee krijgen