8 Reacties

één jaar geleden

Lastig maar herkenbaar. Persoonlijk zou ik even wachten. Onze 3-jarige zit in cybex solution z i-fix. Die neemt wel ruimte in in de breedte maar niet naar voren. Ik zou dus voor een groep 3 stoel gaan zodra hij lang genoeg is.

één jaar geleden

Ohjaa heb ik ook voorbij zien komen

één jaar geleden

Meer tips?

één jaar geleden

Moet het perse met isofix en draaibaar?

één jaar geleden

Ik zou op die leeftijd dan gewoon gaan voor een doorgroei stoel waar ze ‘normaal’ in zitten. Zoals die van Hema bvb.

één jaar geleden

Reactie op Liesxx

Moet het perse met isofix en draaibaar?
Nee hoeft niet. Vond in begin wel handig maar nu wil ze ook zelf erin en eruit komen

één jaar geleden

Wij hebben een soortgelijk probleem gehad. Geen ruimte achter de bestuurders stoel en een tweede die in de maxi cosi achterste voren achter depassagiersstoel moest. We hadden toen nog de prima passende maxi cosi mica voor onze eerste zoon, maar helaas niet passend in de auto. Je hebt twee opties: 1: je gaat voor een groep 3 stoel, veilig met i-size en isofix. Wij zijn gegaan voor de maxicosi kore, van te voren gepast bij babypark met onze zoon van 2 jaar en 4 maanden. Hij was hier al groot genoeg voor maar kon uiteindelijk nog niet omgaan met de vrijheid van een gewone gordel. Dus zijn we tijdelijk voor optie 2 gegaan. Een iets minder veilig stoeltje zonder isofix maar wel strak aan te trekken gordels namelijk de maxi cosi Nomad die wel al hadden. Soortgelijke stoeltjes heb je ook goedkoper (zoals die van de Hema) die niet per se bedoelt zijn om mee te nemen op reis. Nu met 2 jaar en 8 maanden doet onze zoon het super in de maxi cosi kore. En hopelijk zijn we nu klaar met stoeltjes kopen voor hem 😅

één jaar geleden

Reactie op babymarch21

Nee hoeft niet. Vond in begin wel handig maar nu wil ze ook zelf erin en er ...
Ah dan zou ik kijken naar een stoel die geen isofix heeft. Dit scheelt namelijk enorm veel ruimte. Bijv de maxicosi Tobi heeft dit niet.