6 Reacties

茅茅n jaar geleden

Ik zou eerder de spoedeisende hulp of weekend dokter bellen voor jou vraag of dit kwaad kan en wat je moet doen. Wij zijn geen dokter dus kunnen helaas niet jouw vraag beantwoorden.

茅茅n jaar geleden

Mijn zoontje, nu 15 maanden, heeft het regelmatig bij eten van fruit of groenten. Ik blijf het hem aanbieden, zodat hij niet echt allergisch wordt. Maar dat misschien aan CB vragen, weet niet hoe oud jouw dochter is namelijk 馃槉

VRIEND

茅茅n jaar geleden

Bel de huisartsenpost op 馃槝

茅茅n jaar geleden

Koelen tegen eventuele zwelling (koud washandje). Goed opletten of er zwelling plaatsvindt, is de tong dikker? Gaat slikken nog goed? (Even drinken aanbieden om te checken.) Mond spoelen om restjes banaan weg te krijgen. Bij zwelling direct huisartsenpost bellen. Als er een lange wachtrij is, gelijk 112 bellen. Bij geen zwelling: maandag huisarts bellen om te vragen wat te doen als zoiets gebeurt.

茅茅n jaar geleden

Hier had ons zoontje precies hetzelfde, met verse banaan. Uit eindelijk niet meer gegeven. Nu is hij bijna 1, en kan die er wel tegen! Heel vreemd

茅茅n jaar geleden

Heel erg bedankt iedereen!! Ik was echt even in paniek en houd haar nu extra in de gaten. Ze had verder een super goed humeur. De rode plekken zijn wat weggetrokken en zien er anders uit, wel mindee erg. Denk zeker dat het een allergische reactie is. Ik ga maandag even bellen om te vragen wat te doen als het nog eens gebeurd. (Mijn dochter is 5maand oud vandaag en was een oefenhapje).