8 Reacties

2 jaar geleden

Wij hebben deze. Met spijlers tot 1m60 (de 4de foto).

2 jaar geleden

Matras op de grond?

2 jaar geleden

Wij hadden een vergelijkbaar probleem. Dochter slaapt nog zo goed in haar slaapzak en ledikant, dat we de overstap naar een peuterbed nog niet willen maken. Risico op slechter slapen wilden we voorkomen, vooral nu er weer een baby aankomt :) maarja, kleine ledikantje moet naar de baby straks dus je moet wat.... Wij hebben uiteindelijk wel een 70x140 ledikant gekocht, eentje waar de ene zijkant eraf kan, zodat het een soort peuterbed wordt. Zou moeten passen tot ze 5 a 6 jaar is. Kan het bedje dan naar haar broertje, voor een soepele overgang :)

2 jaar geleden

Ah ik zie nu dat ik je vraag niet goed heb gelezen haha. Sorry. Andere aanleiding om groter bedje te willen :)

2 jaar geleden

Wij zijn ook al aan het kijken maar ze zijn er wel hoor (zie foto) Google maar eens op vloerbed 😁

2 jaar geleden

Ik wil voorlop een bedje waar ze niet uit kan. Nu heeft ze echt spijlen tot boven. Als ze uit haar bed kan, zie ik haar niet tot slapen komen. Haar deur kunnen we ook niet ‘op slot’ doen om haar in haar kamer te houden dus echt op zoek naar een groter bedje waar ze niet uit kan

2 jaar geleden

Tja, ik ben een slechte raadgever. Wij hebben onze zoon van (toen) 15 maanden overgebracht naar een peuterbedje van 80x160. Wel een beetje omrand, maar geen spijlen. Dus hij kan er niet zomaar uitvallen. Eruit klauteren/komen heeft hij vanaf het eerste moment nog nooit gedaan. Slaapt in slaapzak in het peuterbed. Hier zijn we overgestapt omdat er een broertje aankwam en ik geen zin had in twee ledikantjes 😉🤷🏼‍♀️ Denk dat het heel lastig is om een spijlenbed te vinden groter dan 140x70. Dat is namelijk al de grotere ledikantmaat.

2 jaar geleden

Reactie op hanne-25

Ik wil voorlop een bedje waar ze niet uit kan. Nu heeft ze echt spijlen tot ...
Dat dacht ik ook maar ze blijft echt netjes in haar bed liggen.. tuurlijk wel eens gehad, maar duidelijk en consequent zijn en zorgen dat er geen speelgoed bij de hand is die ze kan pakken. En idd gewoon z'n bedje met wel nog een rekje zodat ze zich nog wel geborgen voelt. Weetje, je moet de overstap toch wel een keer maken.. mijn dochter was ook ongeveer zo oud als de jouwe toen ik overging. En qua deur, de deur klink omhoog zetten, dan krijgt ze hem echt nog niet open.