16 Reacties

één jaar geleden

Helaas geen tips maar ik herken je verhaal van de jongste... zo vermoeiend om altijd dat gejammer te horen. Ik wens je in ieder geval heel veel sterkte!

één jaar geleden

Hey, wat lijkt me dit lastig! Spelen jouw kindjes ook wel eens met andere kindjes? Spelen ze ook wel eens alleen?Gaan ze naar dagopvang? Wellicht mogelijkheden daarin,het de hele dag vermaken van je kindjes lijkt me inderdaad uitputtend namelijk.

één jaar geleden

Reactie op Karie88

Helaas geen tips maar ik herken je verhaal van de jongste... zo vermoeiend ...
Heftig hé! De oudste heft het ook wel gehad, maar niet zo de hele dag!

één jaar geleden

Reactie op Gaia-Enola

Hey, wat lijkt me dit lastig! Spelen jouw kindjes ook wel eens met andere k ...
Ja ze gaan een dag in de week naar de opvang en een dag een paar uur naar oma. Ik werk in het onderwijs, dus ik kijk stiekem uit naar de zomervakantie waarin die opvangdag even lekker voor mezelf is 😊😕 Bij een vriendin spelen ze af en toe met een ander kindje. Misschien zou ik dat wat meer moeten gaan doen.

één jaar geleden

Geen tips maar wel herkenning.. stay strong 💖

één jaar geleden

Heeft de oudste een knuffeltje? Soms werkt dat met verlatingsangst namelijk

VRIEND

één jaar geleden

Geen tips, hebben hier 1 druktemaker in huis. Maat zou zelf niet geld uitgeven aan coaches en cursussen enzo. Volgens mij is dit deel ook veel geld verdienen aan wanhopige ouders. Wij hebbem af en toe extra contact met consultatiebureau, zij zijn ook nog extra bij ons thuis geweest voor huisbezoek om mee te denken. Maar dat is alleen fijn als je een prettige medewerkster hebt (en die hebben wij tegenwoordig!) Succes!

één jaar geleden

Herkenbaar 🥹 Dat had ik met mijn tweeling van inmiddels 14 jaar 😂 Ik was de hele dag op pad 😅 Sommige kinderen moeten hun energie kwijt en het werd er niet makkelijker op 😂 Op den duur zaten ze op 3 sporten tegelijkertijd, kickboksen, voetbal en zwemles! Ik viel kilo’s af door alle activiteiten 😂 zat op den duur in een XS 😂 Maar nu zijn het zeer rustige pubers 😂 Ik heb nog een dochtertje van 4 jaar en ik ben zwanger 😂 Nu weet ik er hoe hiermee om te gaan. You can do this 👊🏻

één jaar geleden

Reactie op Veertj

Heeft de oudste een knuffeltje? Soms werkt dat met verlatingsangst namelijk ...
Ja die heeft hij en die is ook echt wel belangrijk voor hem! Ook een lampje aan snachts.

één jaar geleden

Reactie op 2020mama

Geen tips, hebben hier 1 druktemaker in huis. Maat zou zelf niet geld uitge ...
Nee klopt, ga ook zeker geen slaapcoachen proberen, geloof niet dat die ons kunnen gaan helpen en kost vooral geld. De body stress release is net zoiets als een osteopaat, dat deed op dat moment echt wel wat. Eigenlijk zouden we dat elke maand moeten doen om het te onderhouden, maar dat lukt financieel gewoon niet. Consultatiebureau zou ik ook nog eens kunnen proberen inderdaad. Maar meneer is altijd heel lief en gezellig als hij/we ergens anders zijn of als er iemand is. 'oo wat een lief mannetje hebben jullie, zo rustig en vrolijk!'. Fijn voor als we weg zijn, maar niet om begrip te krijgen voor de situatie...

één jaar geleden

Nou best veel herkenning lees ik dat is op zich wel fijn! Soms denk ik dat het alleen hier zo'n gedoe is. Soms verlang ik er echt naar om gewoon even geen moeder te zijn en eindelijk eens m'n eigen ding te kunnen doen ipv áltijd maar aan te moeten staan, rennen, vliegen...

één jaar geleden

Kijk eens naar het principe van verzwaringsdekens evt in combi met slaaptunnel. Deze helpen oa om prikkels te verwerken en werken met druk. Ik ben hier onlangs mee begonnen en ben echt razend enthousiast. Mijn kinderen - beide jarenlang met slaap problemen slapen probleemloos in én door. En ze vinden het heerlijk. Het is een investering maar slaap is elke euro waard. Ik had gewild dat ik dit 3 jaar terug al had geweten. Sterkte !

één jaar geleden

Reactie op jes1988

Kijk eens naar het principe van verzwaringsdekens evt in combi met slaaptun ...
Ik heb inderdaad een slaaptinnel geprobeerd pas, maar daar moest hij niks van weten. Hij slaapt wel altijd graag strak ingestopt. Had het bij jullie tijd nodig om te wennen? Ik weet niet zo goed of en hoe ik het door kan zetten als hij het niet wil.

één jaar geleden

Reactie op Lovebaby2019

Ik heb inderdaad een slaaptinnel geprobeerd pas, maar daar moest hij niks v ...
Er was even tijd nodig om te wennen. Ik denk een week. Ze vonden het gek. Het hielp bij nr 2 (4 jaar) wel erg dat zijn grote zus het ook had. Maar ze vonden de deken erg prettig en dat ging bij ons makkelijker dan de tunnel. Google anders even op liefs uit giessenburg zij maakt echt super producten ook echt voor kinderen, weet je zeker dat het goed zit. Wel even goed het gewicht en de grootte kiezen (vraag om advies). Je kindje kan dan zelfs zelf een print uitkiezen of iets waarvan je weet dat hij het mooi vindt.

één jaar geleden

Reactie op jes1988

Er was even tijd nodig om te wennen. Ik denk een week. Ze vonden het gek. H ...
Oke misschien zou ik zo'n deken nog eens moeten proberen dan. Maar dat is in de zomer wel snel te warm denk ik? Zal eens gaan googlen, dankjewel!

één jaar geleden

Het verhaal van je jongste is voor mij wel herkenbaar. Wij hebben dit nagenoeg constant gehad vanaf 9 tot de 13 maanden ongeveer. Uiteindelijk naar de huisarts, bleek ze een oorontsteking en ontstoken amandelen te hebben. Na een antibiotica kuur had ik een ander kind. Veel te lang mee door gelopen omdat ze geen hele hoge koorts had. Aan het begin een keer naar huis gestuurd dat het vanzelf over zou gaan en kleintjes vaak oorontstekingen hebben. Van de week kwam er een kies door, toen weer een beetje hetzelfde gedrag. Konden ze maar zeggen waar ze last van hebben 🤷‍♀️ Hoeft bij jou kindje natuurlijk niet iets aan de hand zijn maar wou het je wel meegeven dat als je twijfelt gewoon langs de huisarts gaan! Wij zaten er zelf op een gegeven moment ook helemaal door heen waardoor wij ook constant ziek waren en tegen het overspannen aan. Sterkte in ieder geval!