33 Reacties

18 dagen geleden

Haha ik heb hetzelfde, mijn schoonouders willen komend weekend onze auto lenen (ze logeren daar). Zodat ze op pad kunnen. Maar ik voel me daar ook niet goed bij, wil die verantwoordelijkheid niet uit handen geven eigenlijk

18 dagen geleden

Wij hebben een autostoeltje van de Hema voor oma gehaald. Die is niet zo duur, kan lang mee en is voor de korte stukjes die ze rijd echt prima.

18 dagen geleden

Reactie op Twister2021

Wij hebben een autostoeltje van de Hema voor oma gehaald. Die is niet zo du ...
En ik vind het trouwens prima dat mijn moeder rijd met haar. Ik zou zelf ook bij haar in de auto stappen, dus mijn kinderen kunnen ook met haar mee.

18 dagen geleden

Mijn vader heeft een DING kinderstoel gehaald. Ik heb er geen problemen mee dat hij met haar rijdt. Ik vind niet dat ik kan verwachten dat ze alleen maar thuis zijn of kleine stukjes van huis kunnen lopend, terwijl ze de hele dag opletten 😅 ik heb het vertrouwen dat ze goed voor haar zorgen, dan zullen ze met rijden ook echt wel opletten.

18 dagen geleden

Ik heb samen met familie onze ouders een autostoel cadeau gedaan op de verjaardag. Ze mogen met hem doen wat ze willen, ik zie daar absoluut geen gevaar of gekkigheid in. 🙂

18 dagen geleden

Oma heeft een buggy en de metro stopt bij haar om de hoek. Ik vind het ook niks als andere mensen met hem autorijden of fietsen.

18 dagen geleden

Mijn moeder heeft wel een tweedehands stoeltje, volgens mij van bekende van haar. Voor die ene dag vind ik het niet erg dat hij in een tweedehands stoeltje zit.

18 dagen geleden

Reactie op LadyGrey

Mijn moeder heeft wel een tweedehands stoeltje, volgens mij van bekende van ...
Zo is het bij ons ook: mijn ouders hebben een stoeltje overgenomen van een ver familielid, ze halen hem 2x per week op vanaf de opvang omdat ik die dagen tot laat werk. Als je/ zij echt een nieuwe willen zou ik een 1-2-3-stoel aanraden, bvb bij van asten staan er best betaalbare tussen.

18 dagen geleden

Wij hebben een autostoeltje van de Prenatal aangeschaft voor bij m’n schoonmoeder in de auto. Mijn beide ouders hebben voor in hun auto zelf een autostoeltje aangeschaft. Met tweedehands is niks mis, als je alles checkt zoals de gordels enz. Dan kan er niks gebeuren. Ik snap je ouders wel dat zij om een autostoeltje vragen, anders zitten ze ook maar de hele dag bij huis.

18 dagen geleden

Wij wisselden van auto of fiets bij het brengen en savonds met ophalen wisselden we weer terug

18 dagen geleden

Wij plaatsen het auto stoeltje bij mijn schoonouders in de auto. We hebben hem niet nodig als hij daar is. Ze weten hoe die werkt, hebben er een filmpje van gemaakt 🤭. Vonden ze fijn. En dat werkt prima. Soms nemen ze mijn auto mee wanneer ik heb niet nodig heb, hoeven we hem niet te verplaatsen. En het gaat idd ook om vertrouwen. Ik denk dat dat het belangrijkste is.

18 dagen geleden

Reactie op Josefiennnn

Ik heb samen met familie onze ouders een autostoel cadeau gedaan op de verj ...
Dit hebben wij ook gedaan destijds. Achteraf gezien sponsoren we gewoon m'n broer en zus en hun kinderen want me ouders passen nooit op mijn kinderen en wel wekelijks op de hunne 🤣🥲

18 dagen geleden

Mijn moeder heeft gewoon eenzelfde isofix en stoeltje als dat wij hebben. Ik wil dat mijn zoontje veilig in de auto zit en ik betaal er dan liever wat meer voor. Uiteraard staan mijn ouders hier helemaal achter. Nu komt het niet super vaak voor dat mijn zoontje met mijn moeder mee rijdt maar vroeger wel.

18 dagen geleden

Wij zetten het stoeltje gewoon over in hun auto of ze nemen onze auto mee en ik die van hun.

18 dagen geleden

Ze hebben deze leeftijd behaald met hun rijstyle, vertrouw ze. Je zou bij Mamaloes toch een stoeltje kunnen kopen? Zijn daar echt super betaalbaar!

18 dagen geleden

Reactie op Daphie95

Mijn vader heeft een DING kinderstoel gehaald. Ik heb er geen problemen mee ...
Wij hebben die ook. Prima stoel! Stevig, goedkoop en voldoet aan alle veiligheidseisen!

18 dagen geleden

Mijn moeder leent mijn auto wanneer ze op pad willen met onze zoon.

18 dagen geleden

Wij hebben een tweede hands isofix gekocht die bij opa en oma in de auto geïnstalleerd en als we onze dochter brengen dan blijft ons auto stoeltje daar ook. Scheelt een hoop gedoe, is goedkoper en weten zeker dat de stoel veilig is

18 dagen geleden

Ik heb voor mijn moeder op Marktplaats een maxi cosi Tobi gekocht van iemand hier uit de buurt. Prima stoel, nog erg netjes en hij wordt maar af en toe gebruikt. Ik vind het nogal wat om je ouders te gaan verbieden met je kind te rijden. Ze hebben toch ook 20 jaar met jou rondgereden? Mooi lesje loslaten.

18 dagen geleden

Wij hebben tweede hands stoel gekocht en heb er eigenlijk nooit over nagedacht dat ze wel/niet zouden mogen rijden met mijn dochtertje in de auto hihi. Ik vertrouw mijn (schoon)ouders volledig. En ookal kan je zelf zo goed en veilig rijden, er hoeft maar iemand anders debiel te rijden of niet opletten en je hebt alsnog een botsing helaas…