10 Reacties

VRIEND

2 jaar geleden

Maar pearl is toch ook een opticien? Let goed op of het prijsverschil tussen de glazen niet zit in extra opties (ontspiegelen, extra dun, anti-kras... etc). Deze zijn meestal de moeite waard om te nemen.

2 jaar geleden

Mijn oogarts heeft het altijd afgeraden aan mijn ouders.. mijn brillen komen dan ook al van peuterleeftijd van bij de opticien. Een zware kost, maar mijn ouders wilden het risico niet nemen dat de glazen van mindere kwaliteit zouden zijn. Ik heb wel speciale glazen (3 sterktes in 1 glas die perfect moeten zijn afgesteld).

2 jaar geleden

Mag ik vragen wat de sterkte van u peuter is? Soms is het verstandig om idd bij een vrijgevestigde opticien de bril te kopen. Dat is vaak zoals bij mamsel als er bijzondere dingen zijn. Het grootste prijs verschil zit hem in de opties en dat een keten zoals de pearl meer glazen in 1x kopen dus het goedkoper is dan bij een vrijgevestigde opticien.

2 jaar geleden

Pearle is toch ook een opticien? Is volgens google zelfs gekozen als de beste opticien van Nederland.

2 jaar geleden

Ik heb voor mezelf heel goede ervaringen met Eye Wish. Ik ging vroeger altijd naar een zelfstandige opticien met mijn ingewikkelde ogen en dan was ik bijna €1000 kwijt. Nu aantal keren bij Eye Wish geweest, zelfde kwaliteit en service en dan voor ongeveer €200-250 klaar. En dat voor een gewone bril en een zonnebril op sterkte.

2 jaar geleden

De bril van onze dochter komt bij hans anders vandaan. Perfecte service en volgens t ziekenhuis zit er amper verschil in de kwaliteit van de glazen. Alleen de prijs😅

2 jaar geleden

Ik ben ook wel benieuwd naar het verschil tussen een (vrijgevestigde) opticien en een winkel als Hans Anders of Pearle? Mijn dochter moet hoogstwaarschijnlijk ook een bril dus ik vind dit wel interessant.

2 jaar geleden

Reactie op Lin 93

Ik ben ook wel benieuwd naar het verschil tussen een (vrijgevestigde) optic ...
Verschil zit hem vooral in de prijs wat ik in mijn vorige reactie ook zeg is dat Hans anders en pearl hun glazen meer in bulk kunnen kopen dan een vrijgevestigde opticien. Kwa kwaliteit in glazen zit er in enkelvoudige glazen( zonder leesgedeelte) geen tot bijna geen verschil. Ik werk zelf bij Hans anders dus als u vragen heeft hoor ik het graag.

2 jaar geleden

Ik heb al sinds ik in groep 6 zat een bril, altijd bij de Pearle gezeten. Zou echt niet weten waarom dit anders is dan een andere opticien? Heb alleen maar prima ervaring met de Pearle!

2 jaar geleden

Dankjewel voor jullie raad. Is niet gemakkelijk... t zal beter gaan als hij mee kan beslissen 😉