7 Reacties

één maand geleden

Hoi Ineke, onze zoon van 1,5 heeft precies dezelfde klachten. Vandaag (dag 5) naar de huisarts geweest, het blijkt het Rota virus te zijn. We hebben een drankje gekregen tegen de misselijkheid en het overgeven.

één maand geleden

Wij gaan morgen ook maar weer bellen. Hij is zo futloos. Doet een middagdutje van 5 uren afgelopen dagen en we zien hem afvallen. Het is zo zielig. In het ziekenhuis is gezegd zolang hij plast en geen koorts heeft is het een kwestie van uitzieken, maar het voelt niet goed.

één maand geleden

Hier ook een vreemd verloop van buikgriep, en in de omgeving hoor ik het nog... De kinderarts zei me dat het bij de kleintjes tot anderhalve week kan duren vooraleer ze helemaal erdoor zijn 😬😬😬 wij moeten 2 weken bactiol druppels geven om zijn darmstelsel te ondersteunen in dit herstel. 🍀 https://community.24baby.nl/forum/peuter/geen-gebruikelijke-buikgriep-of-toch-meer-PeBVXDz?page=1

één maand geleden

Reactie op Dropje2021

Hier ook een vreemd verloop van buikgriep, en in de omgeving hoor ik het no ...
Bedankt voor je reactie!

één maand geleden

Wij hebben hetzelfde gehad met onze dochter. Eerst 3 dagen spugen en diarree, steeds minder eetlust. Daarna was spugen over, nog steeds geen eetlust. Toen werd eigenlijk alles weer beter, totdat ze afgelopen weekend ineens koorts kreeg en weer moest spugen. Wilde niet eten en ook niet meer drinken. Zaterdag was meest slechte dag. Zondag werd het iets beter, maar wel ineens vlekjes op haar bovenbenen. We dachten koorts reactie. Maandag vlekjes op buik en rug. Volgens schoonmoeder die op haar had gepast was het de 6e ziekte. Al met al is dit een periode van ruim 2 weken nu. Sinds gisteren heeft ze weer vrij normale eetlust, nog wel diarree. Wij hebben het op buikgriep geschoven. Partner en ik hebben beiden ook wel wat buikklachten.

één maand geleden

Hier hetzelfde gehad bij dochter toen zij de buikgriep had 😊

één maand geleden

Bedankt voor de reacties. Het lijkt vandaag iets beter te gaan 😊