9 Reacties

2 jaar geleden

Volg

2 jaar geleden

Wij vieren zelf veel feestdagen niet en hebben onze dochter wel iets cadeau gedaan maar al wel een ruime week voor de geboorte. We hadden een kermis van Duplo gekocht. Kon ze lekker met iets nieuws spelen. Verder kreeg ze veel cadeautjes van iedereen toen haar broertje geboren was. Ik vond niet dat het persé moest hoor, maar we vonden het gewoon leuk haar iets groters te geven.

2 jaar geleden

Hebben wij nooit gedaan. Zat wel iets voor ze on de kraammand die ik kreeg van mijn moeder. Bezoek nam ook niet vaak wat mee voor ze en daar was ik wel blij mee. We hebben al veel spullen 😊

2 jaar geleden

Hier niet gedaan, al was mijn zoontje ook 15 maanden, en is zijn zusje de dag na sinterklaas geboren. Hij heeft met sinterklaas én met kerst cadeautjes gehad. Was wel fijn dat hij even wat nieuw en interessant speelgoed had om mee te spelen.

2 jaar geleden

Wij hebben een kleinigheid gekocht namens de baby. Mijn oudste wilde graag een zilveren stift, ik zei vraag maar aan je broertje en voel maar of hij schopt dan heeft hij je gehoord. Hij kan nu niet wachten om er achter te komen of dat hij een stift 'mee neemt'. De jongste krijgt een klein popje dat hij graag wilde.

2 jaar geleden

Mijn zoontje was 3,5 en wij hebben een fiets gegeven. Daar moest natuurlijk op geoefend worden en daardoor had die heerlijk 1 op 1 met zijn vader. De kraamverzorgster was nog niet weg en hij fietste los zonder zijwieltjes. Nu is jouw zoontje daar nog te jong voor, maar misschien kun je ook iets bedenken wat die met 1 van jullie moet doen, zodat die op zulke momenten jullie volledige aandacht heeft :)

2 jaar geleden

Onze tweede werd geboren in mei, daarom hebben wij een glijbaan cadeau gegeven. Zo kon de oudste (toen 1,5 jaar) wel lekker zelf glijden en spelen buiten, maar hoefden we niet perse naar de speeltuin (met baby). In de winter staat deze op zolder.

2 jaar geleden

Wij hadden ons zoontje het fototoestel van vtech gegeven.

2 jaar geleden

Hebben we zelf niet gedaan. Wel kregen mijn 2 oudste kindjes cadeautjes van de opa's en oma's en ooms en tantes..