3 Reacties

12 dagen geleden

Hier een zoon van sept’21 en t is ook elke avond en middag feest. Trapt zijn deken af en schreeuwt soms moord en brand. Wij lopen tegenwoordig weg en hij roept dan uiteindelijk dat zijn deken niet goed zit of iets wat nog gedaan moet worden. We praten dan vaak niet meer, stoppen hem in en geven nog wel een kus en knuffel. Soms duurt het lang voor hij dan gaat slapen en roept hij nog van alles. We gaan er niet altijd heen maar als we gaan zeggen we niets, leggen hem neer en weer een kus en gaan dan weg. Vaak helpt het! Ik vind het ook maar moeilijk… 🫡

12 dagen geleden

Hier precies hetzelfde toen onze zoon 2,5 was. Waren soms 2-2,5 uur bezig voor hij in bed lag en sliep. Vanalles geprobeerd en soms leek het beter te gaan en daarna ook weer niet. Hij werd in die periode ook bag in het donker. Duurde hier 2 maanden ongeveer. Wel is hij in die periode ook grote broer geworden, dus dat speelt ook vast mee.

12 dagen geleden

Gaat ze naar een opvang? Hier was dit ook een tijdje een probleem. Toen bleek ze daar niet meer in een slaapzak te slapen. Tsja dat bleek dus de oorzaak.