25 Reacties

9 maanden geleden

Jazeker pas geleden met ons zoontje van toen 19 maanden. Super leuk! Symbolica, draaimolen, piranha, carnaval festival, droomvlucht, fabula, fata morgana, idd het sprookjesbos, maar moet zeggen dat als je al deze dingen heb gedaan dan is meestal de dag al voorbij met zo鈥檔 kleintje 馃槄 sommige dagen denk ik dat je niet eens alles kan doen want zo hebben wij dus maar heel kort in het sprookjesbos gelopen.

9 maanden geleden

Onze kids sliepen altijd gewoon in de buggy . Droomvlucht, carnavalfestival,de oude tuffers zijn al erg leuk om te doen.Wij zijn dit jaar met de jongste gegaan....ze was 9 maanden..topdag gehad.

9 maanden geleden

Jazeker pas geleden met ons zoontje van toen 19 maanden. Super leuk! Symbol ...
Hij wilde trouwens niet in de buggy slapen dit keer, was wel balen want hij heeft het eigenlijk nog wel nodig maar was zo afgeleid dat hij het niet heel erg vond en dus wel super vrolijk was. Zijn rond 16.30 a 17.00 naar huis gegaan en hij is thuis gelijk naar bed gegaan

9 maanden geleden

Ja heel leuk ! Geweest toen mijn dochtertje 1 jaar was en destijds ook nog niet echt kon lopen. Sprookjes bos is idd leuk, symbolica, droomvlucht, carnaval festival, met het treintje mee, fata morgana.

9 maanden geleden

Ik ben de eerste keer geweest toen zoon 23 maanden was. Hij kon wel al lopen, maar de buggy was mee. Hij vond vooral de stoomtrein geweldig. En het carnavalfestival en de tuk tuk auto's. En natuurlijk het Sprookjesbos en alle speeltuinen. Zoon slaapt wel makkelijk in de buggy, dus toen het voor hem genoeg was, viel hij lekker in slaap en hebben wij nog Aquanura gekeken (dat je daar doorheen kunt slapen met al dat lawaai vonden wij al een wonder 馃槀)

9 maanden geleden

Ik heb een abonnement, hij is voor het eerst mee gegaan toen hij 5 weken was馃ぃ gaan nu zeer regelmatig en hij slaapt vaak lekker een uurtje in de wandelwagen馃檪 kijkt zijn ogen uit vind het prachtig!

9 maanden geleden

Zoontje van 22 maanden en hebben een abonnement. Gaan gemiddeld 1 keer in de week en hij blijft zijn ogen uitkijken.

3 maanden geleden

Van de zomer zal ons zoontje 2 worden (in juni) en komt zijn zusje. Wij willen in mijn verlof misschien naar de efteling, maar even heel realistisch; is dit leuk met een net 2 jarige en een newborn? Of is het zonde van de toch wel vrij hoge entree prijs? 馃槉

3 maanden geleden

Ik heb een abbo ga dus best vaak Maar is zeker leuk hoor. Mijn dochter is nu pas 15 maanden maar we gingen al vanaf 5 maanden ofzo! Symbolica, fabula, droomvlucht, draaimolens, oude tufferbaan, traptreintjes, monorail, pagode, fata morgana, carnaval festival gaan wij allemaal in!

3 maanden geleden

De oude tufferbaan, traptreintjes en carnaval festival is het enige leuke voor onze zoon van 3 jaar. (En sprookjesbos en land van laaf) Symbolica en vooral de fata morgana vindt onze zoon echt verschrikkelijk eng, zo zielig..

3 maanden geleden

Reactie op regenboog000

Ik heb een abbo ga dus best vaak Maar is zeker leuk hoor. Mijn dochter is n ...
Dankjewel!!!

3 maanden geleden

Reactie op Abcdefghijklmn

De oude tufferbaan, traptreintjes en carnaval festival is het enige leuke v ...
Ik vermoed dat ons zoontje dit ook zal hebben. Hij vind vrij veel engig馃槉 denk dat we dan nog een poosje wachten en deze zomer voor de avonturenboerderij van fien en teun gaan. Denk dat dat voor hem dan wat meer meerwaarde heeft馃槉

3 maanden geleden

Reactie op Bloemblaadje

Ik vermoed dat ons zoontje dit ook zal hebben. Hij vind vrij veel engig馃槉 d ...
Mijn zoon is ook snel bangig. Maar met sprookjesbos, land van laaf, de tufferbaan, het caroussel, de stoomtrein (grote hit bij mijn zoon van toen bijna 2) en het carnaval festival heb je al snel een dag vol. Dus toch wel een aanrader.

2 maanden geleden

Ik heb een abonnement vanaf dat ons zoontje 21 maanden is! Ik moet zeggen dat een hele dag echt intens is voor ze op die leeftijd. Ik ga (vanwege het abonnement) altijd maar een paar uurtjes. Er is genoeg te doen voor kleintjes. Carnaval festival, sprookjesbos, de autootjes, bootjes (bij lekker weer dan). Fabula en draaimolen zijn ook erg leuk! Echt genoeg te doen dus

2 maanden geleden

Ik werk in de Efteling en merk dat er heel veel kindjes zijn van die leeftijd. Afhankelijk natuurlijk van de interesse van je kindje is het zeker al de moeite waard. Sprookjesbos is erg leuk, maar ook de oude Tufferbaan met de autootjes, Fata Morgana,Symbolica, Carnaval Festival. Maar ook de draaimolens en speeltuintjes zijn leuk. Dit zijn ook wel de attracties die toen mijn zoontje die leeftijd had erg populair waren en zijn bij m. Mijn zoontje slaapt dus niet zo gemakkelijk in de wagen maar hij keek zijn ogen uit en sliep gewoon op de rit terug naar huis.

2 maanden geleden

Mijn dochter vond het sprookjesbos niet zo interessant. 馃槀 Maar was gek op de carnaval festival, symbolica, droomvlucht en van die karretjes in de lucht. Ze heeft echt een super leuke dag gehad en heeft het nu een half jaar later er nog over dat ze weer heen wil.

2 maanden geleden

Sorry dat ik een "oud" topic oprakel maar wij gaan volgende week naar de efteling met ons zoontje (word 2 in juni). Nu heb ik de site bekeken maar klopt het een beetje dat ons zoontje op de achtbanen en villa volta na bijna overal mee in mag? Mits die wil uiteraard (ene keer vind ie alles leuk, andere keer is alles spannend)

2 maanden geleden

Sprookjesland is ook heel leuk

2 maanden geleden

Reactie op Bianca1992

Sorry dat ik een "oud" topic oprakel maar wij gaan volgende week naar de ef ...
Nou, ik denk dat er veel meer zijn waar ie niet in mee mag. Maar wel genoeg waar het wel mag gelukkig. Op de site staat het wel goed aangegeven met attractie.

2 maanden geleden

Reactie op Bianca1992

Sorry dat ik een "oud" topic oprakel maar wij gaan volgende week naar de ef ...
Sirocco mag volgens mij ook niet. En het schommelsschip lijkt mij ook niet. Maar de rest inderdaad wel, zo uit m'n hoofd.