7 Reacties

één jaar geleden

*werkte het om jullie kindje aan te laten komen dus 🙈😆

één jaar geleden

Hier heeft mijn zoontje op dreumesleeftijd alle soorten bijvoeding gehafd. Onder andere fantomalt. Hij at goed maar groeide niet (genoeg). Half jaar geprobeert maar had bij ons eigenlijk geen effect. Hopelijk heeft het bij jullie wel effect! Hier is zoontje inmiddels 7jaar en nog steeds klein en licht, maar praktisch nooit ziek en ontwikkelt zich goed.

één jaar geleden

Reactie op Col22

Hier heeft mijn zoontje op dreumesleeftijd alle soorten bijvoeding gehafd. ...
Dank voor je reactie! Wat jammer dat het bij jullie niet werkte. Was jullie kindje ook veel ziek destijds? Hier buigt de lijn flink af en weerstand is heel laag. Hoop inderdaad dat het werkt maar ben wel beetje sceptisch. Hoop dat er ook mensen zijn waar het werkte!

één jaar geleden

Hi babybun, hoe gaat het bij jullie? Zijn jullie begonnen met de fantomalt en heeft het effect? Wij mogen er ook mee beginnen maar twijfel nog een beetje..

één jaar geleden

Reactie op RL-4

Hi babybun, hoe gaat het bij jullie? Zijn jullie begonnen met de fantomalt ...
Wij hebben volgende week evaluatie moment bij de kinderarts. Hij is in de tussentijd niet afgevallen, maar kan moeilijk het effect van de fantomalt meten 🧐. Heb wel het idee dat ie, ondanks weinig eten, goed op gewicht blijft. Dus subjectief hebben wij het idee dat de fantomalt en groeimelk helpen.

één jaar geleden

Onze diëtiste is geen fan van fantomalt (niet voldoende) en daarom hebben we juist Nutricia nutridrink powder gekregen. Onze jongen blijft, ondanks prima eten, niet op gewicht. Verbrand ook veel. Het helpt hier wel. Zijn lijntje is nu relatief stabiel ipv dalend. Wij hebben 10 scheppen per dag, doen dit in 2 flesjes met 120 water. Door eten gooien was hier geen succes 😜

één jaar geleden

Reactie op BabyBun

Dank voor je reactie! Wat jammer dat het bij jullie niet werkte. Was jullie ...
Zie je reactie nu pas, sorry! Ons zoontje was veel verkouden maat weinig echt ziek. Nog steeds zelden echt ziek. Alleen valt ie wel altijd direct fors af als ie dan wel ziek ik. Vorige maand 2 dagen buikgriep en dan is ie direct een halve kilo kwijt. Merk je ondertussen al verschil in groei? Ik heb het toendertijd een half jaar de tijd gegeven.