5 Reacties

één jaar geleden

Mijn ervaring is dat je er echt even doorheen moet wbt pijn. Ook al staat er overal dat het geen pijn "mag" doen, als er elke 3u een soort piranha aan je tepels hangt doet dat gewoon echt zeer. Hoelang heb je het toen geprobeerd? Na de kraamweek zou t echt wel een stuk minder pijnlijk moeten zijn. Verder hielp purelan smeren na elke voeding erg goed bij mij.

één jaar geleden

Ik heb ook een poosje pijn gehad bij voeden. En echt de scherpe pijn van messteken/naalden etc. Bij mij heeft het geholpen het toeschietreflex zelf op te wekken en de melk op te vang ipv direct de baby te laten drinken. Met het toeschietreflex krampten mijn tepels ook echt enorm, je kon de verandering in mijn tepels zien. Nadat het toeschietreflex af zwakte heb ik de baby aangelegd. Niet geheel pijnloos maar dit werd per week minder. Nu voedt ik 6mnd succesvol! Er kunnen natuurlijk veel verschillende redenen zijn van de pijn en moeite met voeden echter wie weet heb je wat aan mijn ervaring! Succes ♥

één jaar geleden

Mijn moeder zei tijdens mijn zwangerschap dat ik smorgens en savonds de koude kraam op me tepels moest zetten. Zelf nooit gedaan ook omdat ik mijn lijf warm wilde houden door de constanten rugpijn. Verder aanhappen doet zeer ene keer meer dan de andere keer zeker de eerste weken. Het is nu wel beter bijna 13 weken verder. Maar als er druk achter de tepel staat zie ik er echt tegen op om te voeden dan doet het zeer. Borstvoeding is mooi maar heel intensief de dames hebben veel liefde nodig nog een extra dag taak naast het in leven houden van je baby 😅

één jaar geleden

Doorzetten, het wordt echt beter ook al denk je de eerste week dat het nooit meer beter gaat worden. Mijn zus gebruikte van die gel-stickers, dat helpt blijkbaar ook.

één jaar geleden

https://www.123kleintje.nl/product/rite-aid-hydrogel/?utm_source=Google+Shopping&utm_medium=cpc&utm_campaign=datum&gclid=CjwKCAjwyryUBhBSEiwAGN5OCIncYRkD9E7-meNzr61iEdZiuml9qmGqzsBMv0LwF-UjnhP9X_hJvBoCR9wQAvD_BwE Deze hebben mijn tepels gered! 😅 Hielp mij beter dan zalf, al was dat een fijne aanvulling. Na 2 weken werd het beter. Maar jij voelt zelf het beste aan wat haalbaar is. Misschien hapt je kindje nu wel anders aan. En wat knap dat je het middels alleen kolven toch 2 maanden vol hebt gehouden de vorige keer!