8 Reacties

10 maanden geleden

Hier ook een kindje met smalle voetjes. Wij slagen altijd bij shoesme

10 maanden geleden

Wij ook een dochter met smal voetje. Zij draagt shoesme of geox schoentjes. Geox bestellen we meestal via Amazon. Dat scheelt al snel weer een tientje of meer tov een Zalando.

10 maanden geleden

Shoesme valt smal. En Develab heeft een speciale smalle leesten-serie. Valt sowieso smal, maar hebben dus ook nog extra smal. En wij hebben eerder ook wel Gioseppo gehad, dacht ik.

10 maanden geleden

https://krisman-westeneng-schoenen.nl/117-kinderschoenen-online-bestellen Winkels speciaal voor smalle (en brede) voeten. Prijzig, maar als je een goede pasvorm hebt kun je ook online kijken voor sale bij andere winkels.

10 maanden geleden

Shoesme is hier zelfs nog vaak te breed, enkel de gobananas serie met elastiek zit goed. De veterversies zijn al breed. Ik heb mij in de winkels laten vertellen dat Shoesme juist breed valt 😂 Wij zoeken nog altijd stad en land af, jammer genoeg sluiten hier veel gespecialiseerde zaken. Dus niet echt tips, maar wel herkenning! (Ook voor mijzelf trouwens)

10 maanden geleden

Wij hebben deze schoentjes van Falcotto, gekocht in een speciaalzaak voor kinderschoenen waar ze een enorme keus hadden. Deze vielen veel smaller dan shoesme. We zijn erg tevreden!

10 maanden geleden

Shoesme Go Bananas!

10 maanden geleden

Er zijn bij shoesme ook smallere schoentjes, zoals enkele sneakers. De go bananas zijn volgens mij juist breed. Ik zoek altijd naar deze merken: Naturino 🥰 Falcotto Bisgaard Develab British Knights En de extreme flex van shoesme.