6 Reacties

2 jaar geleden

Ik zou hem thuis laten. Ik kan mezelf geen scenario bedenken waarin ik hem bij me zou moeten hebben.

2 jaar geleden

Hier hangen ze in de schuur, nog maar 1x nodig gehad met eraf halen toen ik zwanger was van de 2e en mijn buik er niet meer makkelijk tussen paste met op en afstappen..

2 jaar geleden

Ik kan me ook geen scenario bedenken maar goed, dit is m'n eerste fietsstoeltje 馃馃檲 Zou lullig zijn als ik er onderweg achter moet komen, thanx!

2 jaar geleden

Ik heb hem wel aan m鈥檔 sleutelbos. M鈥檔 vriend en ik hebben beide een adapter en zetten het stoeltje dus regelmatig over. Ik loop dus met kind en sleutels naar de schuur en zet ik hem over.

2 jaar geleden

Ik heb er 1 aan mijn sleutelbos hangen. Zodat ik hem er eventueel af kan halen, mocht mijn moeder het stoeltje nodig hebben. Het andere sleuteltje ligt bij mijn reserve fietsleutel thuis

2 jaar geleden

Ik heb m aan mn fietsensleutel gemaakt. Omdat ik bang was m anders kwijt te raken vooral. En als je m nu eens nodig hebt is ie sowieso altijd op de goede plek en hoef ik er niet naar te zoeken. Onze oudste wordt regelmatig door mijn man naar school gebracht. Hij fietst dan meteen door naar zijn werk dus hij zet het stoeltje dan achterop zijn elektrische fiets. Dat de sleutel dus altijd bij de hand is, is dan wel handig.