4 Reacties

2 jaar geleden

Mijn zoontje had een kromme oorschelp. Hij is ondertussen bijna 4 en het is helemaal weggetrokken. Ik durf je alleen niet exact te zeggen wanneer. Is toch zeker al minimaal 2 jaar niet meer.

2 jaar geleden

Heh, ik dacht te lezen dat je vroeg hoe lang het duurde voor het wegtrok. Maar nu zie ik dat je specifiek naar die stickers vroeg. Nou ja, heb ik je topic in ieder geval weer bovenaan gezet 🙈.

2 jaar geleden

Bij ons was dit precies zo, tegen ons werd gezegd door kraamzorg dat dat zich wel open vouwt nog en wel recht trekt maar hij heeft nu één flapoor. Ik zou achteraf gezien getaped willen hebben om dat te voorkomen. Het schijnt tot 6 weken te kunnen dacht ik?

één jaar geleden

Hallo lieve mama’s! Mijn zoon van 12 weken krijgt flaporen. Ik voel me ontzettend schuldig dat ik dit niet eerder had opgemerkt en helaas wordt het ook steeds erger, dus spalken is geen optie meer met zijn leeftijd. Ik vroeg me af hoe het met jullie kindjes gaat die flapoortjes hebben? Zie je het nog en/of hebben jullie er iets aan gedaan? Voel me zo rot soms erover… liefs!