13 Reacties

één jaar geleden

Dat kan. Ik had ook geen kwaaltjes bij de eerste, bij de 2e extreme vermoeidheid en bij de derde ook geen kwaaltjes. Niks om je druk over te maken! :)

één jaar geleden

Had ik ook 🥰 ik zou zeggen: probeer er nog van te genieten.. want ze zullen er snel gaan zijn 🙈❣️

één jaar geleden

Ik had ook geen enkel symptoom. Tot op 7 weken zijn hartje is beginnen kloppen (dan gebeurt er veel qua veranderingen in je lichaam blijkbaar), toen ben ik 5 weken zooooo misselijk geweest. Dus geniet er nog van 😁

één jaar geleden

Hier ook geen kwaaltjes en ondertussen 34 weken zwanger. Ik herken je spanning, dat had ik ook enorm in het begin!

één jaar geleden

Ik had de hele zwangerschap geen enkel symptoom! Heerlijk was dat haha!

één jaar geleden

Bij mij kwamen ze pas na 7 weken! Lekker van genieten!

één jaar geleden

Ik had dit ook ! alleen wat menstruatiekrampen waardoor ik nog onzekerder werd. Maar die onzekerheid was echt nergens voor nodig💕

één jaar geleden

Ja hoor, uitblijven menstruatie is ook enige symptoom geweest bij mij. Inmiddels de 34 weken gepasseerd en nog steeds gaat super!!

één jaar geleden

4x zwanger geweest, waarvan 2 miskramen. Alle keren geen duidelijke symptomen (alleen uitblijven menstruatie en vermoeidheid)

één jaar geleden

Ik heb bij beide zwangerschappen nergens last van gehad. Lekker van genieten😃

één jaar geleden

34 weken hier en nog steeds geen kwaaltjes! Ik vond het ook wel ‘extra’ spannend, omdat je je toch afvraagt of alles wel goed gaat zonder die kwaaltjes. Maar geniet er van is mijn advies!

één jaar geleden

Ik had in het begin nergens last van, maar ben nu 7 weken en voel me echt een slappe vaatdoek. Ben vandaag ook echt misselijk. En wat anderen zeggen, er zijn genoeg mensen die helemaal geen symptomen hebben! Dus geniet er maar van.

één jaar geleden

Hi! Ik maakte mij hier ook zorgen om. Inmiddels 12 weken zwanger , al twee goede echo's gehad en al die tijd echt 0 klachten gehad. Je kan gewoon geluk hebben en geen klachten hebben, niet nodig om je zorgen te maken 😊