10 Reacties

3 jaar geleden

Ja hier ook helaas 😅 ik probeer zoveel mogelijk vezels en pruimen te eten en opzich helpt het een beetje. En ik heb vandaag toevallig Roosvice Laxo gehaald, dat schijnt ook te helpen.

3 jaar geleden

Mijn kleine is 12 weken, heb het ook al gehad ... wss wondjes ofzo, had gelezen dat als het niet blijft aanhouden, het oké is :) was ook niet veel, maar druppels :) Voor obstipatie gebruikte ik Movicol. Na een paar dagen kwam het er heeeeeel vlot uit 😅

VRIEND

3 jaar geleden

Oh ja hoor dit herken ik. Sinds een week heb ik hier weer last van. In het begin ook veel last van gehad van obstipatie. Wat mij helpt is gedroogde pruimen eten en volkoren puntjes of volkorenbrood. Ook meer groente en fruit eten. Dit kan persoonlijk zijn wat bij jou helpt. Oh ja kop koffie kan ook helpen en in beweging blijven.

3 jaar geleden

Reactie op Maria123

Oh ja hoor dit herken ik. Sinds een week heb ik hier weer last van. In het ...
Had je er ook bloedverlies bij?

3 jaar geleden

Reactie op HanneD

Mijn kleine is 12 weken, heb het ook al gehad ... wss wondjes ofzo, had gel ...
Ohja movicol is ook een idee inderdaad als het aanhoudt

3 jaar geleden

Jep, ik heb precies hetzelfde, ik schrok ook maar kwam er later achter dat het aambeien zijn. Die gaan vanzelf over. Belangrijk is om voldoende water te drinken, dat dunt je ontlasting en vezels te eten.

VRIEND

3 jaar geleden

Reactie op Whitje

Had je er ook bloedverlies bij?
Ja klopt. Ook helderrood. Dus snap je bezorgdheid. Ik had hier ook al af en toe last van voor de zwangerschap. Toch gaat het ook weer weg als de ontlasting weer soepeler wordt.

3 jaar geleden

Heel veel kiwi’s eten, echt een wonder middel!!

3 jaar geleden

Iedere dag lijnzaad in je toetje /yoghurt doen, werkt perfect,natuurlijke manier!zo blijft je ontlasting normaal!succes

3 jaar geleden

Ik heb precies hetzelfde probleem gehad.. 🙁 Als ik mijn grote boodschap doe op de wc en ik druk te hard tot dat ik rood wordt en ik veeg af heb ik echt letterlijk dunne streepje bloed 🙄.. ik wist wel dat het vandaar kwam dus bleef gewoon rustig.. Ik heb altijd al last van gehad.. ik zelf moet gewoon 1 keer per dag doen.. sorry voor te veel details.. Probeer veel water te drinken, fruit en groente eet geen pittige dingen want daardoor kan je dus ook moeilijk je grote boodschap doen.. en als tip eet gedroogde abrikozen 😋 het is lekker en het helpt wel.. Succes 👍