8 Reacties

één jaar geleden

Ik denk dat je dat zelf een beetje aanvoelt Mijn eerste kindje nu 4 jaar begon ook wel op die leeftijd naar een groter bedje te vragen , nooit eerder over gehad maar we liepen in de Ikea en toen bedacht ze zich dat ze dat ook leuk zou vinden haha Als jij denkt dat hij eraan toe is zou ik altijd eens proberen . Ik heb in het begin de ledikant nog even laten staan voor de zekerheid

één jaar geleden

Ze heten niet voor niet PEUTERbedden. Als je kleintje er om vraagt, waarom niet gewoon lekker mee gaan?

één jaar geleden

Ons zoontje slaapt al sinds hij 1,5 is in een peuterbedje, gaat super goed ☺️

één jaar geleden

Hier lag onze dochter in een eenpersoons vanaf dat ze net 2 was. Opgezet toen zijn bij kdv was, avond gelijk erin geen problemen gehad. Ze is nu bijna 3.

één jaar geleden

Ons zoontje (net 2 jaar) ging verhuizen van kamer doordat er een zusje aankomt. Toen een eenpersoons bed en zijn ledikant neergezet. Zodat hij vast kon wennen aan het grote bed en zelf keus had waar die wilde slapen. In eerste instantie veel op het grote bed gespeeld en ineens wilde die er ook in slapen. Sindsdien niet meer in het ledikant geslapen. Als je zoontje aangeeft in een groot bed te willen slapen waarom dan niet proberen?

één jaar geleden

Zoontje van m'n zus (ondertussen al ruim 11) sliep bij pap en mam als in een 1persoonsbed vanaf dattie 1 was. (En nee dat was niet sporadisch een keer, die was alle dagen dat m'n zus en haar man werkte bij pap en mam thuis, dus sliep daar vaak☺️) Is maar net hoe je kind is denk ik 🤷 die van mij is nu 16 mnd, die ligt nog lekker in een ledikant (wel een grotere die omgebouwd kan worden tot peuterbed) maar die draait en rolt nogal... En ik denk dattie ook zeker gaat rondspoken zonder zijkanten 🫣😅🤣

één jaar geleden

Mijn dochter is met 2 jaar en 3 maanden naar een eenpersoonsbed gegaan. Ging helemaal goed!

één jaar geleden

Gewoon doen! Als je zoon er naar vraagt zou ik er in mee gaan. Onze zoon is ook 2,5 jaar en slaapt sinds een paar weken in een peuterbed. Hij vind het helemaal geweldig en voelt zich een grote jongen. We hebben wel het ledikant laten staan. Mocht het toch niet lukken dan kon hij altijd daar weer in. Is maar 1x voorgekomen dat hij niet in slaap kon komen en nog even in het ledikant sliep.