6 Reacties

2 jaar geleden

Haak? Ik hang de luiertas altijd over het handgedeelte heen. Gewoon de hengsels van je luiertas helemaal over die beugel heen hangen. Nog nooit een haak nodig gehad!

2 jaar geleden

Haak? Ik hang de luiertas altijd over het handgedeelte heen. Gewoon de heng ...
Klopt! Doe ik met mn Mutsy kinderwagen ook. Maar bij de Hamilton zat een speciale luiertas… haha. Die heeft geen lang hengsel namelijk

2 jaar geleden

Wij hebben een andere versie van de Hamilton (x??). Maar daar zitten aan het handvat meerdere bevestigingspunten (3 geloof ik, een voor de bekerhouder en nog twee voor een tas). Is het mogelijk dat de tas er eigenlijk niet bij hoort (model dan). Lijkt mij raar hoor!

2 jaar geleden

Uit nieuwsgierigheid ging ik deze wagen googlen, op bol.com staat een lijstje, extra diaper bag attachment points: nope...

2 jaar geleden

Bedankt voor de reacties! Ik ga met Kruidvat mailen, dan klopt de advertentie helaas niet.. jammer! Er stond namelijk ook bij dat ie een magnetische gordel had, maar is ook niet zo.. Denk dat dat bij de nieuwere versie hoort.. Balen!

2 jaar geleden

Wat raar dat ze die combinatie verkopen. Hiervoor heb je nml de X1 nodig. Die heeft extra haken en magnetische sluiting. Voor inklappen heb ik deze video https://youtu.be/8YAOfVKVw0g gebruikt. Er zit links op het frame nog een klemmetje wat je los moet halen.