7 Reacties

3 jaar geleden

Ze ontdekt haar eigen lichaam. Ze merkt dat als ze zelf iets doet ze dat dan ook zelf voelt. Zo lieff! ♥️

3 jaar geleden

En bereid je alvast voor dit gebeurt waarschijnlijk hierna met de voetjes. Zitten die de hele tijd in de mond.. 😂 Hoort er gewoon allemaal bij het ontdekken van eigen lichaam en wat ze ermee kunnen.

3 jaar geleden

En bereid je alvast voor dit gebeurt waarschijnlijk hierna met de voetjes. ...
Oké 😂👍🏻 haha leuk! Het is echt zo grappig! Gaat gewoon gerust de hele dag door. Behalve de nacht dan... Die slaapt aan een stuk door tot 7 uur. Overdag lekker bezig met haar handjes. En dan die geluidjes erbij is ook zo grappig. Mijn partner en ik liggen hier dubbel van het lachen.

3 jaar geleden

Reactie op Kimxxb

Ze ontdekt haar eigen lichaam. Ze merkt dat als ze zelf iets doet ze dat da ...
Ja, het ziet er ook super lief uit! Zo lekker bezig met haar handjes. Je zou het eens moeten zien. Zoooo schattig! ❤️

3 jaar geleden

Vreselijk lief is het! Mijn eerste kindje hield op een gegeven moment met een handje spanning op haar andere armpje en dan liet ze hem los en klapte haar handje tegen haar gezicht en moest ze super hard lachen. Toen dacht ik echt me baby is stuk.. 😂 Maar het was heel schattig en toen ze wat ouder was deed ze het weer en toen was het ineens wat harder en moest ze huilen. Toen heeft ze dat geleerd en nooit meer gedaan.

3 jaar geleden

Ze heeft haar handjes ontdekt🥰 hier probeert ons manneke zijn knuistjes ook in zijn mondje te krijgen en als hij merkt dat het niet past gaat er 1 of meerdere vingers in. Ook gooit hij zijn speen vaak uit om te sabbelen. Lekker laten, dat is goed voor hun ontwikkeling.

3 jaar geleden

Haha hier ook ontdekt. Gisteren toevallig zijn duimpje. Super schattig gezicht.