6 Reacties

10 maanden geleden

Niemand??

10 maanden geleden

Heeft je kindje het altijd moeilijk gehad met vast voedsel of is dit later begonnen? Raakt ze alleen overstuur bij de warme hap of ook bij fruit en brood?

10 maanden geleden

Reactie op Dropje2021

Heeft je kindje het altijd moeilijk gehad met vast voedsel of is dit later ...
Ze heeft hier al een hele poos last van . Al vanaf het begin zowel een boterham & met fruit als een warme hap.

10 maanden geleden

Het eerste wat in mij opkomt is allergieën of intolleranties. Ik zou eens een kijkje nemen bij een total reset methode therapeut. Dat ik klein was wilde ik ook niet eten. Ik had ook allergieën en intolleranties. Dit heeft bij mij geduurd tot aan mijn 26e. Niemand die me kon helpen. Total reset methode heeft me hiervan afgeholpen.

10 maanden geleden

Reactie op Mamabeertjexx

Het eerste wat in mij opkomt is allergieën of intolleranties. Ik zou eens e ...
Wij hadden een doorverwijzing om bloed te prikken. Helaas lukte dat niet. In verband met te dunnen aderen. Er is heel vaak geprikt. En zelfs iemand vor 40 jaaar in dienst kreeg t niet voor elkaar. 1december naar de kinderarts.. het gekke is dat dit alleen in de avond is. Zodra zij na bed gaat. Middag slaapje gaat zonder gezeur . Maar zodra zij na bed gaat voor der avond dut. Is het gillen kronkelen in een foetushouding liggen .en zodra je der oppak overstrekt zij gilt alles bij elkaar. T is echt heftig. Maar bedankt. Ik ben benieuwd wat de kinderarts gaat zeggen. Ik wil dat zij goed onderzocht gaat worden. Het is grwoon een ramp... het gaat door merg en been.. dat gehuil

10 maanden geleden

Reactie op Michellevk

Wij hadden een doorverwijzing om bloed te prikken. Helaas lukte dat niet. I ...
Vind dit echt heel vervelend voor je en voor de kleine meid natuurlijk! Maar met total reset methode wordt er geen bloed geprikt. Of ben je al eens bij de osteopaat geweest?