5 Reacties

10 maanden geleden

Niet echt tips, alleen toen onze dochter zo ging doen voor het slapen zijn we met het middagslaapje gestopt. tegen de avond was ze zo moe zonder slaap overdag, dat ze geen kracht meer had om moeilijk te doen zodra ze in de avond naar bed moest

10 maanden geleden

Misschien samen op zijn kamer slapen, hij in eigen bed en jij of papa op n matras ernaast ? (Evt tot hij slaapt).. dochter slaapt op jullie kamer als ik t zo begrijp ? Dan denkt hij misschien, waarom zij wel en ik niet..... Hoe lang slaapt hij inmiddels bij jullie op de kamer ? Uiteindelijk moet hij natuurlijk leren weer om op zijn kamer alleen te slapen weer in de nachten. Kunnen jullie ook in n weekend mee starten als je man ook vrij is, en even volhouden dan. Maar is hij niet te groot voor n campingbedje aant worden ? Samen n leuk bed uitzoeken kan ook helpen en dan duidelijk maken dat hij daar altijd in moet slapen, en niet meer bij jullie dat die daar te groot voor is. Wij verwachten begin sept onze 2de dochter, ze zal gelijk op dr eigen kamertje gaan slapen, mede om onderscheid te voorkomen. Uiteraard ook omdat ik t heel stil in kamer moet hebben anders slaap ik niet.

10 maanden geleden

Dochtertje sliep in begin bij ons op de kamer. Nu slaapt ze in haar eigen kamer. Maar peuter weigert hij gaat gelijk naar boven naar onze slaapkamer. Normaal sliep hij in zijn peuterbed. Daar was die allang aangewend. Wij hebben het soort van opgegeven na zoveel slapeloze nachten dat we maar campingbedje in ons kamer hebben gezet. Hij past er nog makkelijk in, maar echt veel bewegen zoals zijn eigen bed is natuurlijk niet meer mogelijk.

10 maanden geleden

Herkenbaar! Onze peuter heeft ook een tijd bij ons op de kamer geslapen. Wij hebben op een gegeven moment een aftelkalender gemaakt met over x nachtjes ga je naar je eigen kamer. Hij mocht elke avond een sticker plakken. Ook hebben wij een slaaptrainer gekocht (zazu de pinguïn heet 'ie dacht ik). 's Avonds en 's nachts is de pinguïn rood en moet hij in zijn bed blijven, 's ochtends wordt 'ie groen en mag hij er uit. 3 nachten pittig geweest en moet je echt consequent zijn, maar sindsdien slaapt hij zonder gedoe weer op zijn eigen kamer. Hadden we veel eerder moeten doen!

10 maanden geleden

Ik heb campingbedje opgeruimd en gezegd monkey heeft meegenomen. Hij gelooft erin dat monkey van boven soms hem snoepjes enz geef. Dus dacht dit is een goeie. Hij is zo makkelijk in zijn kamer gaan slapen. Maar niet te blij misschien dag na strand super moe dat die makkelijk in slaap viel kan ook. Thanks voor jullie ervaringen.