3 Reacties

2 jaar geleden

Niet bij jullie laten slapen.. zeker niet als het niet helpt. In haar eigen bedje houden en als ze verdrietig wordt steeds kort troosten en gerust stellen.. en dat herhalen tot het beter wordt ook al zal dat in het begin juist pittig zijn. Maar nu voelt ze de ruimte en vindt het waarschijnlijk vooral gezellig. Want gaat ze huilen als je haar gewoon laat liggen en niet gaat slapen? Anders zou ik haar sowieso gewoon laten liggen als ze niet overstuur is.

2 jaar geleden

Haar geen mellk geven en niet bij jullie in bed laten slapen. Als dat voor even helpend zou zijn prima, maar aangezien het dat niet is zsm weer afleren. Zal even pittig zijn, ze zal gaan uitproberen, maar dit hou je zo niet vol en is voor haar ook niet goed :)

2 jaar geleden

Reactie op mrsrdnb

Niet bij jullie laten slapen.. zeker niet als het niet helpt. In haar eigen ...
Als ze wakker wordt en in haar eigen bedje blijft vind ik het ook niet zo erg als ze spookt. Alleen ze komt continue haar bed uit en staat bij het traphekje. Als ik haar weer in bed lig dan begint de drama, krijsen huilen soms echt hysterisch. Het nadeel is dat er in de slaapkamer ernaast nog een baby van 5 maanden rustig ligt te slapen anders dus probeer ik haar zo snel mogelijk stil te krijgen😅.